Amazon üzerinden alacağım, yani sorun çıkarsa iade işlemi çok rahat olacak. Ağırlıklı olarak Forza Horizon 4 ve ETS 2 gibi araç sürme oyunlarında kullanacağım onun dışında hikayeli oyunlarda kullanacağım. Bir konuda Forza'da tetiklerinin kötü çalıştığını, epey ittikten sonra gaz vermeye yeni başladığını söyleyen birini gördüm ondan bu konuyu açıyorum. Daha önce F710 alıp 1 ay kullandım ve bozulduğu için iade ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine KK3 Pro alin, daha iyi. F/P değil Ultimate 2C. Ki yurt dışına açıksanız çok daha güzel seçenekleriniz var, ortalama olarak 7 günde geliyor yurt dışından. Aciksaniz belirtin, öneri yaparım.

Bu Türkiye'den geliyor.

Onun yerine KK3 Pro alin, daha iyi. F/P değil Ultimate 2C. Ki yurt dışına açıksanız çok daha güzel seçenekleriniz var, ortalama olarak 7 günde geliyor yurt dışından. Aciksaniz belirtin, öneri yaparım.

Bu Türkiye'den geliyor.

Hocam yurt dışı öneriniz ne olurdu?

Sipariş sonrası mail atacaksiniz ve o maili atınca herhangi bir vergi veya gümrükte kalma problemi yaşamayacaksiniz. Zaten yaşamiyorsunuz ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.

Mail içeriğini söylerim siz sipariş verince. [email protected]'a atacaksiniz.

Hocam ben sipariş verdim mail içeriğini alabilir miyim?
Bir de bu gamepadinde triggerlari falan kötü çıkarsa nasıl iade ederim.

Hocam ben sipariş verdim mail içeriğini alabilir miyim?
Bir de bu gamepadinde triggerlari falan kötü çıkarsa nasıl iade ederim.
Triggerları kötü çıkmaz, diyelim bir sorun oldu veya kusurlu geldi, eskisi sizden istenmez ve yeni ürün gönderilir ya da tam para iadesi yapılır. Siz seçersiniz.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Order number: Sipariş numaranız.

Son düzenleme: