8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Hocam kusura bakmayın ancak sipariş verebildim bende dediğiniz gibi maili yolladım. Sanırım artık Rocket League'e dönme vakti .

@Toby Fox hocam ben şöyle bir akıllılık yaptım ki hesap oluşturmadan sipariş oluşturdum. Siparişin kontrolünü nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleme:

Sol kısıma sipariş numaranızı ve ödeme kısmında girdiğiniz maili yazarak takip edebilirisiniz.

Belki siparişi verirkenki kullandığınız mail ile hesap açarsanız siparişlerim kısmına düşebilir, ikisini de deneyebilirsiniz.

Belki siparişi verirkenki kullandığınız mail ile hesap açarsanız siparişlerim kısmına düşebilir, ikisini de deneyebilirsiniz.
Bu şekilde oluyor evet, kendi siparişimde ben de başta hesap oluşturmamıştım. Sonradan oluşturduğumda hem siparişim düştü hem de adresim hesabıma kayıtlı olarak başladım

Evet bu işe yaradı. Buradan çevre ekipmanları almayı önerir misiniz?

Bu şekilde oluyor evet, kendi siparişimde ben de başta hesap oluşturmamıştım. Sonradan oluşturduğumda hem siparişim düştü hem de adresim hesabıma kayıtlı olarak başladım.

Çok teşekkürler.

Hello!

Thank you for choosing our service.

We encountered some Special circumstances when processing your order and need to communicate with you and seek your understanding and cooperation.

We regret to inform you that you need to provide us with your tax number and post code.

We are Very grateful for your understanding and Support. Looking forward to receiving your reply as soon as possible and shipping your package smoothly.

I wish you a happy Life!

Sincerely,

Susan

Hocam böyle bir şey dediler ne yazayım bunlara.

@vic2m, kimlik numaranizi ve posta kodunuzu talep etmişler. Şu şekilde yollayabilirsiniz:

Turkish ID number: T.C. kimlik numaranız.
Post code: Posta kodunuz.
teşekkür ederim hocamm

@vic2m, kimlik numaranizi ve posta kodunuzu talep etmişler. Şu şekilde yollayabilirsiniz:

Turkish ID number: T.C. Kimlik numaranız.
Post code: Posta kodunuz.

Hocsm yeniden merhaba 1 hafta oldu neredeyse ama hala daha ürün paketlenmedi nereye basvurabilirim sureci hizlandirmak icin.

Hala daha ordered diyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocamm.

Hocsm yeniden merhaba 1 hafta oldu neredeyse ama hala daha ürün paketlenmedi nereye basvurabilirim sureci hizlandirmak icin.

Hala daha ordered diyor.

Benim ürünüm kargoya verildi hocam mailinizi kontrol ettiniz mi?

Hala daha ordered diyor.

Benim ürünüm kargoya verildi hocam mailinizi kontrol ettiniz mi?

Evet vallahi hocam hala daha ayni durum. Mail attim belki cevap gelir elime gelmesini beklemiyorum tabii bu sürede ama en azindan kargoya verilseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…