Triggerları kötü çıkmaz, diyelim bir sorun oldu veya kusurlu geldi, eskisi sizden istenmez veya yeni ürün gönderilir ya da tam para iadesi yapılır. Siz seçersiniz.
Sipariş sonrası mail atacaksiniz ve o maili atınca herhangi bir vergi veya gümrükte kalma problemi yaşamayacaksiniz. Zaten yaşamiyorsunuz ama mail atınca daha da garantiye almış oluyorsunuz.
Mail içeriğini söylerim siz sipariş verince. support@whatgeek.com'a atacaksiniz.
Bu şekilde oluyor evet, kendi siparişimde ben de başta hesap oluşturmamıştım. Sonradan oluşturduğumda hem siparişim düştü hem de adresim hesabıma kayıtlı olarak başladım
Bu şekilde oluyor evet, kendi siparişimde ben de başta hesap oluşturmamıştım. Sonradan oluşturduğumda hem siparişim düştü hem de adresim hesabıma kayıtlı olarak başladım.
We encountered some Special circumstances when processing your order and need to communicate with you and seek your understanding and cooperation.
We regret to inform you that you need to provide us with your tax number and post code.
We are Very grateful for your understanding and Support. Looking forward to receiving your reply as soon as possible and shipping your package smoothly.