8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Sipariş detayına girdiğinizde track shipment üzerine tıkladığınızda ürünün tüm hareketlerini görebilirsiniz. Bana dün siparişiniz yolda diye bir mail geldi buradan kontrol ettiğimde kargoya verilmişti.

Attim maili donus yaparlar inşallah hizlica.
Discord kanallarına katılıp satış sonrası kanalinda sipariş numarası belirtip 1 haftadır kargolanmadığını belirtirseniz takip linkiyle yanıt vereceklerini düşünüyorum. Genelde öyle yapıyorlar gecikince.

Kaan Hocam kendimce araştırmalarım sonucunda f/p olduğuna inandığım 8Bitdo Ultimate 2c aldım ama yazılım desteği olmadığını ve sizin f/p önerisi dediğiniz bu gamepadi görünce biraz hayal kırıklığına uğradım. İlk defa bir gamepad aldım ve genel manada gamepad ile oynanan oyunlarda kullanım rahatlığı verir mi ? Bu gamepade dair sizin görüşleriniz nedir ?

Ben kullanıyordum. Bana gelen ürün arızalı olduğu için iade etmiştim. Onun haricinde çokça memnun kalmıştım. Hikayeli FPS oyunlarını bile rahatça oynatmıştı.

Aslında bir yazılımı var. Yazılımından sadece firmware güncellemesi yapılabiliyor. Sitenin linkini atmak isterdim ancak nedense açılmıyor. Arama motorunuza "8BitDo driver" şeklinde bir arama yaparsanız bulursunuz.

Nereden aldınız? Eğer Amazon'dan aldıysanız ve içinize sinmezse 30 gün içinde iade hakkınız var.

Hocam amazon'dan aldım daha bugün geldi akşam deneyeceğim açıkçası test nasıl yapabilirim arızalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim genel manada kullanım amacım oyun olacak oyunlar için bana yeterli bir kontrol sağlar mı

Aşağıdaki linkten test edebilirsiniz.

Ayrıca kontrolcüde 0 ölü bölge modu da var. Kontrolcü üstündeki + ve - tuşlarına aynı anda basılı tutun. Kontrolcü iki kere titrediğinde açılmış olacak. Her türlü minik hareketinizi algılayabilir hale gelicek. Bu modun, kontrolcüye hiçbir zararı yoktur. Eğer 0 ölü bölgr modunu kapatmak isterseniz yine aynı şekilde kontrolcü titreyene kadar + ve - tuşlarına basılı tutmanız yeter.

oyunlar için bana yeterli bir kontrol sağlar mı

Bana yeterli gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…