Bütçe
1750-2250
Hocam 2 konsol önereyim bendeki GameSir supernova çok güzel konsol 2000 TL 8 bit do alacağınıza atacağım linklere bakın 3200TL'ye çıkarsanız zamanında @Toby Fox hocam bana GameSir Cyclon'e 2 önermişti çok iyi cihazlar. Özellikleride gayet iyi.
Bendeki supernova ve her yönüyle memnunum. Cyclon'e 2 bir tık önde diye biliyorum ama ben hissiyat olarak daha kaliteli olsun diye supernova tercih etmiştim.

Yurt dışındanda alabilirsiniz.

Hocam 2 konsol önereyim bendeki GameSir supernova çok güzel konsol 2000 TL 8 bit do alacağınıza atacağım linklere bakın 3200TL'ye çıkarsanız zamanında @Toby Fox hocam bana GameSir Cyclon'e 2 önermişti çok iyi cihazlar. Özellikleride gayet iyi.
Bendeki supernova ve her yönüyle memnunum. Cyclon'e 2 bir tık önde diye biliyorum ama ben hissiyat olarak daha kaliteli olsun diye supernova tercih etmiştim.

Yurt dışındanda alabilirsiniz.

Shooter 3, bıgbıg won gale hall mu yoksa bu mu 700tltye değecek ne gibi bir farkı var.

Shooter 3, bıgbıg won gale hall mu yoksa bu mu 700tltye değecek ne gibi bir farkı var.
Onların arasından Shooter 3 uygun fiyatlı diye. Ama 1000Hz olması olsun, Stant, Dongle, Bluetooth kablo gibi 3 seçeneğiniz var. Onun dışında supernovada.
  1. Çoklu platform uyumluluğu için üç modlu bağlantı.
  2. Kaymayı önleyen ve Ultra dayanıklı gamesirtm hall etkisi algılama çubukları.
  3. Tetik durdurma özellikli hassas ayarlı hall etkisi tetikleyicileri.
  4. 1000 Hz yoklama hızı hem kablolu hem de kablosuz bağlantı desteği sağlar.
  5. Sürükleyici oyun deneyimi için çift asimetrik motor ve 6 eksenli jiroskop.
  6. Tam özelleştirme.
  7. Yastıklamalı ve konforlu oyun deneyimi.
  8. Akıllı otomatik başlat-durdur şarj istasyonu.
  9. Yazılım desteği.
Ve gamepadlerin en önemli sorunu drift engelleyici teknolojilere sahipler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisine şu modeli de sormak lazım aslında. Bu da çok iyi duruyor.

Türkiye'de bu ürün yok.

Cyclon'e 2 öneririm. Tmr joysticklerinden çok memnun kalacaksınız. Yazılımı da çok detaylı.

Bu diğer ürünlere göre 1000 TL fark var neredeyse ben fazla gamepadden oyun oynamayacağım benim için rahat olsun F710'daki gibi deadzone veya drift olmasın yeterlidir.

@Toby Fox hocam 8Bit Do yeni ürün çıkartacak diyorlardı. Şuan Ultimate 2C den daha iyi bir kontrolcü var mı piyasada?
Çıkarttı.

8BitDo Ultimate 2C adlı cihazı almayı düşünmekteyim ancak aklıma takılanlar var. Bütçeme tam uygun olan bir ürün ancak şikayetler beni korkutuyor. Bir sürü alternatif var ancak kafam yanmak üzere. F710 adlı cihazımdaki triggerlerin kendi kendine basması sorunu yaşanır mı? Bu fiyat aralığında farklı bir öneriniz var mı? Dongle falan fark etmez PC'de kullanacağım.
Ultimate 2C güncel fiyatıyla alınmayacak bir ürün. F/P değil şu anda.

Ultimate 2C fiyatına bu alınır. Hatta bu daha ucuz.

Sanırım Türkiye'ye yakında gelecek. Başka ülkelerde çıkmış galiba. Yorumlar baya iyi gözüküyor Amazon üzerinde.

Güncel fiyatıyla 80 Dolar yani 3.300 TL. Saf fiyatı 3.300 TL, bu Türkiye'de satılırken lojistik masrafları + vergi binecek fiyata. Böylece en az 4.500 TL'den gelir Türkiye'ye.