Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 2 Ocak 2025 #1 Bugün elime ulaşan 8BitDo Ultimate 2C gamepadi ölü bölge testine soktum. Daireyi taşırmadan yaptığım testin sonucu bu; Deli gibi çevirdiğim testin sonucu ise bu; Hangisi doğru sonuç? Forumlarda en doğru yavaş yavaş daireyi taşırmadan yapılan sonucun daha doğru olduğunu okudum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Bugün elime ulaşan 8BitDo Ultimate 2C gamepadi ölü bölge testine soktum. Daireyi taşırmadan yaptığım testin sonucu bu; Deli gibi çevirdiğim testin sonucu ise bu; Hangisi doğru sonuç? Forumlarda en doğru yavaş yavaş daireyi taşırmadan yapılan sonucun daha doğru olduğunu okudum.
shockedblackguy 3 Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.105 Çözümler 6 Beğeniler 832 2 Ocak 2025 #2 İkisi de doğru, deli gibi çevirince böyle çıkması normal. Adı üstünde zaten.
K klamontecarlo Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 11 2 Ocak 2025 #3 Zaten ana amaç deli gibi çevirince çıkmaması. Bende easysmx X15 var Full çevirince 0.2 çıkıyor. Yani alttaki doğru.
Zaten ana amaç deli gibi çevirince çıkmaması. Bende easysmx X15 var Full çevirince 0.2 çıkıyor. Yani alttaki doğru.
KS KS Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 2 Ocak 2025 #4 Peki degerler nasıl?
shockedblackguy 3 Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.105 Çözümler 6 Beğeniler 832 3 Ocak 2025 #5 Talent dedi: Peki degerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Nasıl olmasını bekliyorsunuz ki? Normal değerler.
Talent dedi: Peki degerler nasıl? Genişletmek için tıkla... Nasıl olmasını bekliyorsunuz ki? Normal değerler.
KS KS Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 637 Çözümler 5 Beğeniler 325 3 Ocak 2025 #6 shockedblackguy dedi: Nasıl olmasını bekliyorsunuz ki? Normal değerler. Genişletmek için tıkla... Bilgim olmadığı için soru soruyorum ona göre cevap verirseniz hoş olur yoksa yazmanızın hiç lüzumu yok
shockedblackguy dedi: Nasıl olmasını bekliyorsunuz ki? Normal değerler. Genişletmek için tıkla... Bilgim olmadığı için soru soruyorum ona göre cevap verirseniz hoş olur yoksa yazmanızın hiç lüzumu yok
shockedblackguy 3 Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.105 Çözümler 6 Beğeniler 832 3 Ocak 2025 #7 Talent dedi: Bilgim olmadığı için soru soruyorum ona göre cevap verirseniz hoş olur yoksa yazmanızın hiç lüzumu yok Genişletmek için tıkla... Hayır bir soruydu bu zaten, dediğimiz gibi normal değerler. Merak etmeyin bir sıkıntı yok.
Talent dedi: Bilgim olmadığı için soru soruyorum ona göre cevap verirseniz hoş olur yoksa yazmanızın hiç lüzumu yok Genişletmek için tıkla... Hayır bir soruydu bu zaten, dediğimiz gibi normal değerler. Merak etmeyin bir sıkıntı yok.