Detaylar
Kim cevapladı?Oyun içi ayarlardan ayarlayabilirsin en kolay şekilde.
Donanımsal bir şeyi yazılımla düzeltemezsin.
Donanımsal ölü bölge, oyun içi ayarla nasıl düzelebilir, anlatır mısın?Oyun içi ayarlardan ayarlayabilirsin en kolay şekilde.
Ölü bölgenin etkisini kaldırabilir en azından güzel kardeşim o ayarlar o oyuna bu yüzden koyuluyor.Donanımsal bir şeyi yazılımla düzeltemezsin.
Donanımsal ölü bölge, oyun içi ayarla nasıl düzelebilir, anlatır mısın?
Ranchen 8
Uzman
Peki eFootball gibi oyunlarda öyle bir ayar bulunmuyor ne yapabilirim ki?Ölü bölgenin etkisini kaldırabilir en azından güzel kardeşim o ayarlar o oyuna bu yüzden koyuluyor.
X360CE uygulamasının içinde ayarları karıştırırsan deadzone kısmını bulabilirsiniz hocam. Onları biraz arttırın sorun hangi tuşlardaysa.Peki eFootball gibi oyunlarda öyle bir ayar bulunmuyor ne yapabilirim ki?
Ben X360CE kullanmıyorum ama şu tarz görsellere rastladım büyük ihtimalle işinize yarar:
Ranchen 8
Uzman
Evet hocam burayi gördüm fakat nasıl ayarlanacağını bilmiyorum tam düzgün çalışması için.X360CE uygulamasının içinde ayarları karıştırırsan deadzone kısmını bulabilirsiniz hocam. Onları biraz arttırın sorun hangi tuşlardaysa.
Ben X360CE kullanmıyorum ama şu tarz görsellere rastladım büyük ihtimalle işinize yarar:
Eki Görüntüle 189656
Ranchen 8
Uzman
Hadron Wonderboy W201S.
Bu gamepadin ölü bölgesi %99 ihtimalle donanımsal. Yani yazılımlarla bile ölü bölgesini yok edemezsiniz. Oyunlarda ve kullandığınız yazılımlarda deadzone ayarını %0 yaparak gamepadin sunduğu minimum deadzone ile oynayabilirsiniz ancak.