belfort 394 24

Becerikli
Merhabalar, hikâyeli oyunlar için bir kontrolcü almak istiyorum. Bu iki gamepad arasında yaklaşık 1.300 TL gibi bir fark var: Xbox 9. nesil, 8BitDo Ultimate 2C’nin neredeyse 1,5 katı fiyatına. Bütçe olarak ikisini de alabilirim fakat aradaki fiyat farkına değer mi buna emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

İkisi arasından tabii ki 9. nesil. Ancak bu bütçede ikisinden de üstün gamepadler var.

@Toby Fox
Hocam amacım tam olarak ikisini kıyaslamak değil zaten aralarında bu kadar fiyat farkı olan 2 ürünü kıyaslamak mantıklı da olmaz bence. Sadece aradaki fiyat farkına değer mi buna emin olamadım.

Xbox'ın artısı kontrolcün bozulduğunda Microsoft Türkiye %99 ihtimal 1 hafta içinde ürünün ya sıfırını ya da yenilenmiş halini göndermesi. Servis konusunda çok iyiler.
Evet hocam onu gördüm o konuda iyilermiş fakat bir yorum görmüştüm drift arızası (arızanın ne olduğuna dair bilgim yok) Xbox gamepadlerde 2. haftadan dahi görülebiliyormuş galiba. Bu gibi sorunlarda garantiye gönderildiğinde 2 haftalık yeni ürünü alıp yenilenmiş ürün verme gibi durumlarda oluyormuş.

GameSir G7 Pro daha iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.

Merhaba, hikâyeli oyunlar için bir kontrolcü almak istiyorum. Bu iki gamepad arasında yaklaşık 1.300 TL gibi bir fark var: Xbox 9. nesil, 8BitDo Ultimate 2C'nin neredeyse 1,5 katı fiyatına. Bütçe olarak ikisini de alabilirim fakat aradaki fiyat farkına değer mi buna emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Evet hocam onu gördüm o konuda iyilermiş fakat bir yorum görmüştüm drift arızası (arızanın ne olduğuna dair bilgim yok) Xbox gamepadlerde 2. haftadan dahi görülebiliyormuş galiba. Bu gibi sorunlarda garantiye gönderildiğinde 2 haftalık yeni ürünü alıp yenilenmiş ürün verme gibi durumlarda oluyormuş.
1.5 Sene boyunca hem Elite Series 2 hem de vanilla kullandım, şunu söyleyebilirim ki Hall efektli olmayıp da piyasadaki en sağlam kontrolcüdür kendisi.

Hocam amacım tam olarak ikisini kıyaslamak değil zaten aralarında bu kadar fiyat farkı olan 2 ürünü kıyaslamak mantıklı da olmaz bence. Sadece aradaki fiyat farkına değer mi buna emin olamadım.

İllaki iki model arasından diyorsanız evet değer. 8Bitdo kolları oyuncaktan öte değiller Ultimate'sini kullanmış birisi olarak konuşuyorum. Önceden fiyatları çok uygundu o zaman tercih ediliyorlardı.

Bende 2 tane var, birisi easysmx 15 modeli gerçekten güzel bir gamepad ama oyun oynarken Xbox Gamepad'i tercih ediyorum. Çok tok bir hissiyatı var ve titreşimleri çok uyumlu hiç problem yaratmadı diğer gamepadlerimin aksine. Tetikte de titreşim motoru var. (feedback değil) Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi garanti servis süreci çok iyi. Benim gamepad tetiği gıcırtı sesi veriyordu wd40 sıktım düzeldi, arkadaşta aynı şey oldu servise gönderdi sıfırını gönderdiler geri. (Birde üstüne çay dökülmüştü komple wd40'ladım tuşları hala sağlam.) Bilmiyorum herkesin aksine ben seviyorum ya.