Aklımızda olsun o zaman. Teşekkürler.Vergi dahil fiyatlar gösteriliyor hep Banggood'da.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yeni popüler olmuş demeniz biraz fazla gibi sanki hocam, 8BitDo gamepad tarafında F/P açısında tartışmasız en iyi 3 modelden birisine sahip.
Xbox'un da fiyatı 2500-300 dolaylarında olduğu ve Türkiye'de yaşadığımızı düşünürsek biriktirirken acı çekmeniz muhtemel, bol şans dilerim.
Tuşlarına basarken gacur gıcır ses geleceğine, tuşlar çökeceğine 1 2 ay acı çekerim kalitelisini kullanırım. Bugüne kadar net 10 15 tane gamepad kullanıp ömrünü tüketmişimdir. Mantıklı olan kalitelisinden alıp kullanmak.
Bunun sorumlusu biraz da alan arkadaşlar hocam, 1200TL'lik bir kol nasıl 2200TL'lik koldan iyi olabilir kiIsınamadım şu 8BitDo'ya. Doğru dürüst bilgim olmayan yeni popüler olmuş bir ürüne 1200TL gibi bir fiyat vereceğime Xbox'a biriktiririm daha iyi.
8BitDo almayın, aldırmayın
Bugün forumda çokça önerilen 8BitDo markasının gerçeklerini gün yüzüne vuracağız. Öncelikle marka her ne kadar iyi olarak bilinse bile tüm modellerinin malzeme kalitesi resmen yerlerde. Ultimate C aldım, malzeme kalitesi aşırı kötü, joystickler, butonlar her şeyi çok kötü. İade ettim ve son...techolay.net
8Bitdo anlatıldığı gibi kaliteli değil
Merhaba. Forumda bazı arkadaşların Xbox Gamepad kullananlara neredeyse söverek savunduğu 8Bitdo'yu satın aldım. Yaklaşık 25 saat kullandım ve Y tuşu güzel basmıyor bir tık içine takılı kalıyor :D. Ne kalite anlamında ne hissiyat anlamında Xbox Gamepad'in yanına yaklaşamaz. Akşam 7'de işten...techolay.net
O kadar değil hocam.
- Makaleler
- 1
Bunun sorumlusu biraz da alan arkadaşlar hocam, 1200TL'lik bir kol nasıl 2200TL'lik koldan iyi olabilir ki? Elbette o fiyata Xbox kolundan kalitesiz bir kol alacaksınız.
Forumda bayağıdır konuşuluyor ve övülüyor. Aynı fiyat değilse niye karşılaştırıp duruyorlar onu da anlamak güç
Herkesin gamepad konusunda bilgili olduğunu sanmıyorum hocam, böyle çok ürün gördüm Technopat'ta bilgili (?) bir üye iyi diyordu o ürünün önerilme furyası başlıyordu forumda. Sonra alanlar sıkıntı yaşayınca kullanıcıya olabilir gibisinden basit cevaplar geliyordu.Forumda bayağıdır konuşuluyor ve övülüyor. Aynı fiyat değilse niye karşılaştırıp duruyorlar onu da anlamak güç![]()
Ben hiçbir ürünün aşırı abartılmaması, eksikleri neyse söylenmesi taraftarıyım. Bu fiyata en iyi ürün bu demek kadar saçma bir şey yok.
Mimar Selim Bey 8
Yetkin
Valla ürün çok güzel ama renkler gözümü kanatıyor.
Xbox kolunda potansiyometreli analoglar var, her ne olursa olsun drift problemi olacak fi tarihinden kalma bir teknolojiye sahip sırf adı "Xbox" diye o paraları vermem, ya bunu alırım ya da düz Ultimate versiyonunu alırım.@Kaays neden gülücük attınız hocam? Gerçekten Xbox kolundan iyi olduğunu falan düşünmüyorsunuzdur umarım.
Ha bendeki şanssızlık bu konudaki daha erken çıksa bunu alırdım ne yazık ki ultimate C versiyonunu aldım ancak gayet de memnunum Xbox'ta olmayan bazı özelliklere sahip ayrıca batarya'sı daha uzun gidiyor her ne kadar 480 MAh olsa da. Tabii bluetooth olsa daha çabuk biter ancak bluetooth'ta saçma bir teknoloji 2.4 GHz bağlantı bana daha uzun batarya süresi sunuyorsa niye bluetooh kullanayım ki sözde daha uzak mesafelerde kullanıyorsun, bağlantısı kolay falan. Sırf daha hassas diye potansiyometre kullanan bir ürüne o kadar para vermem Ultimate C'de gayet hassas ölü bölge yok modunda daha da hassaslaşıyor, miss gibi, bu konudaki zaten ayrı seviye, çok başka bir teknoloji kullanıyor, hani Xbox'ın hala yapamadığını
Dostum burası Türkiye. Her an her şeye zam gelebilir. Yurt dışında ki gibi 3 Ay veya ne bileyim 1 sene sonra gene 60 Euro olmuyor hiç bir ürün Türkiye'de.Biliyorum olmadığını. Biraz daha sabredip Xbox almak en mantıklısı bana göre.
- Makaleler
- 1
Dostum burası Türkiye. Her an her şeye zam gelebilir. Yurt dışında ki gibi 3 ay veya ne bileyim 1 sene sonra gene 60 euro olmuyor hiçbir ürün Türkiye'de.
Xbox'a gelen 8BitDo'ya gelmiyor mu? Mantığınız çok saçma.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Acer Nitro 18 | Ryzen AI 7 350 & RTX 5070 Ti - 79.799 TL
- mortem.dll
-
Elektronik Next marka televizyonlarda 5.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
Giyim Adidas ayakkabılarda %35 indirim + 1.500 TL'ye 500 TL kupon!
- Fırsat Ekibi
-
QNB Mobil uygulamasına rootlu bir şekilde nasıl girilebilir?
- LeoTheLinuxEnthusiast6610