Remus Lupin 40

Üstün
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
En son Legends of Zelda: Ocarina of Time'ı oynuyordum ama bir yerden sonra sıkmaya başladı nedense, sonra direkt oynamayı bıraktım. Şu an Bannerhub ile Undertale oynamaya başladım. 15 dakika falan oldu oynamaya başlayalı. Bu oyunu bitirdikten sonra ne oynayabilirim?

Artık eskisi gibi PC'de oyun oynamak haz vermiyor nedense, yattığım yerde oynamak daha keyifli gibi. Yani anca AAA oyunlar falan olduğu zaman PC'den oyun oynuyorum. Neyse, konsol veya PC oyunu olabilir (PC için indie oyun olsun, telefonu fazla zorlamasın). Önerileriniz için teşekkür ederim.

@Simon hocamın tavsiyelerini beklerim.

Bir dönem mo.co diye bir oyunu baya bir oynuyordum. Ben oynadığımda beta sürümündeydi ancak şuan tam sürüme çıkmıştır diye düşünüyorum. Supercell'in kendi oyunu göz atmanızı tavsiye ederim.

IMG_7012.webp

@Remus Lupin, Etiket icin sag ol. Bence mobil oyun deneyimine ihtiyacin var senin. Eger butce varsa PSP veya daha da butce varsa cipli Switch alabilirsin. Ozellikle PSP, beni oyunlara tekrar baglayan bir cihaz oldu. Oneririm. İlanlari siklikla kontrol edersen 3.000 bandina temiz cihaz bulursun. Eger butce yoksa arkadaslarin onerdigi mobil oyunlara veya emulator oyunlarina bakabilirsin. Emulator oyunu onerisi olarak PSP oyunlarini tavsiye ederim. Ancak gercek donanimda alacagin keyfi alamazsin bence.