ersENes

Başarılı
Yer
Sultangazi
Arkadaşlar merhaba,
8Bitdo Ultimate 2c ürünü satın aldım. Gerekli testleri yapmak için hardwaretester sitesini açtığımda karşımda gamepad görünmüyor. Neden görmediğini anlamadım bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Kontrolcüyü kapatın. X tuşuna basılı tutarken kontrolcüyü açın. Tekrar test etmeyi deneyin.
Olmuyor hocam yapamıyorum. Kontrolcüyü ortadaki düğmeden kapatıyorum. X tuşuna basılı tutarken tekrar açma düğmesine basıyorum. Siteyi yeniliyorum olmuyor aynı yazı duruyor. Steam uygulamasına giriş yaptım mesela oradan steam ekranını yönetebiliyorum. Test sitesinde cihazı görüntüleyemedim maalesef ya

Olmuyor hocam yapamıyorum. Kontrolcüyü ortadaki düğmeden kapatıyorum. X tuşuna basılı tutarken tekrar açma düğmesine basıyorum. Siteyi yeniliyorum olmuyor aynı yazı duruyor. Steam uygulamasına giriş yaptım mesela oradan steam ekranını yönetebiliyorum. Test sitesinde cihazı görüntüleyemedim maalesef ya
Steam kapalıyken denediniz mi hiç?

Herhangi bir tuşa basmayı denediniz mi peki?
Basıyorum hocam ya. Başka sitelere de bakıyorum bir yandan 'ulan ben cahil miyim?' diye soruyorum kendime yanlış mı bağladım onu da anlamadım. Masaüstünde orta tuşa basıyorum geziniyorum vs ama siteye test için girdiğimde site benim gamepadi görmüyor anlayamadım ya

@keireL @Toby Fox Hocalarım yeşil forumda da konu açmıştım bir arkadaş farklı bir tarayıcı dene dedi öyle çalıştı edge tarayıcıdan açtım ama deadzone testini nasıl yapacağımı bilmiyorum şimdi

Son düzenleme:
Bu videoya bakarak test yapabilirsiniz.

Hayır hocam o soruyu değil şunu sormak istemiştim edge de görüntü bu şekilde yuvarlak olan test görüntüsü yok
1753287089413.webp

Bilinmeyen Gamepad diyor ama 8Bitdo Ultimate 2c demesi lazım değil miydi