Merhaba. Ben yaklaşık 5 gün önce 2C'yi aldım fakat ne yazılımı var ne bir şey. Yazılım sıkıntı olmaz dedim ama şimdi de trigger kafama takıldı. Gamepad testerdan triggeri kontrol edince hafif bastığımda bile 0.02 değerlerini gösterebilen trigger GTA 5 de veya Forza'da son çeyreğine gelince anca algılayabiliyor. Bu neden kaynaklanıyor ve bunu düzeltebilir miyim veya iade etmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Ben yaklaşık 5 gün önce 2C'yi aldım fakat ne yazılımı var ne bir şey. Yazılım sıkıntı olmaz dedim ama şimdi de trigger kafama takıldı. Gamepad testerdan triggeri kontrol edince hafif bastığımda bile 0.02 değerlerini gösterebilen trigger GTA 5 de veya Forza'da son çeyreğine gelince anca algılayabiliyor. Bu neden kaynaklanıyor ve bunu düzeltebilir miyim veya iade etmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Sorun oyunlarda hocam. Tabi Ultimate 2C'nin tetik tuşlarında biraz ölü bölge var ama fazla değil. Ben GameSir Cyclone 2 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var.
O biraz forza ve gta 5 ile alakalı bir sorun. Aynı durum bende de var. Forza'da cyclone 2 sizin ultimate 2c ile aynı davranıyor lakin f1 veya ac oynarken sorunsuz her şeyi algılıyor.
Sorun oyunlarda hocam. Tabii Ultimate 2C'nin tetik tuşlarında biraz ölü bölge var ama fazla değil. Ben GameSir Cyclon'e 2 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var.
Cyclon'e 2 nasıl kol hocam? Piyasada herhalde tam donanımlı bütçen iyiyse bu kesinlikle alınır denilebilecek bir gamepad yok herhalde. Xbox son nesil kol var arkadaşımda,hiç sorun yapmıyor azıcık bile bassam algılıyor diyordu. Xbox'da şu küçük firmaların getirdiği özellikleri getirse mükemmel olacak ama hala daha teknolojiden yoksun kollarla devam ediyorlar.
Cyclon'e 2 nasıl kol hocam? Piyasada herhalde tam donanımlı bütçen iyiyse bu kesinlikle alınır denilebilecek bir gamepad yok herhalde. Xbox son nesil kol var arkadaşımda,hiç sorun yapmıyor azıcık bile bassam algılıyor diyordu. Xbox'da şu küçük firmaların getirdiği özellikleri getirse mükemmel olacak ama hala daha teknolojiden yoksun kollarla devam ediyorlar.
Alınabilecek en iyi gamepadlerden biri hocam. Çok güzel özellikleri var.
Tetik tuşlarında hiç ölü bölge yok. Aynı zamanda tetik tuşlarını ister tıklamalı (dijital), ister normal (analog) modda kullanabiliyorsunuz. Yazılımı sayesinde gamepade ince ayar ve tuş ataması yapabiliyorsunuz. Gamepadin alt kısmında sağda ve solda birer tane ek tuş var. Bu tuşlara yazılımından fonksiyon ve tuş atayabiliyorsunuz. ABXY ve D-Pad tuşları mekanik. Aynı zamanda tetikleri dijital moda aldığımızda da mekanik oluyorlar. Şarj istasyonu da var. Bu sayede gün içerisinde hiç şarj sıkıntısı çekmiyorum. Herkese tavsiye etiğim bir gamepad.
Alınabilecek en iyi gamepadlerden biri hocam. Çok güzel özellikleri var.
Tetik tuşlarında hiç ölü bölge yok. Aynı zamanda tetik tuşlarını ister tıklamalı (dijital), ister normal (analog) modda kullanabiliyorsunuz. Yazılımı sayesinde gamepade ince ayar ve tuş ataması yapabiliyorsunuz. Gamepadin alt kısmında sağda ve solda birer tane ek tuş var. Bu tuşlara yazılımından fonksiyon ve tuş atayabiliyorsunuz. Abxy ve D-pad tuşları mekanik. Aynı zamanda tetikleri dijital moda aldığımızda da mekanik oluyorlar. Şarj istasyonu da var. Bu sayede gün içerisinde hiç şarj sıkıntısı çekmiyorum. Herkese tavsiye etiğim bir gamepad.
Var hocam. 2.4 GHz bağlantı ile istediğim modda kullanabiliyorum. Ben genel olarak Xinput modda kullanıyorum. Dinput moda aldığımda, bilgisayar gamepadi Dualshock 4 olarak algılıyor. Ancak gamepadi dinput moda aldığımda, yazılımı gamepadi algılamıyor. Yani dinput moddayken yazılımı üzerinden ayar yapılamıyor.
Aynı zamanda telefona da bağlanabiliyor. GTA San Andreas oynayabiliyorum.
Var hocam. 2.4 GHz bağlantı ile istediğim modda kullanabiliyorum. Ben genel olarak Xinput modda kullanıyorum. Dinput moda aldığımda, bilgisayar gamepadi DualShock 4 olarak algılıyor. Ancak gamepadi dinput moda aldığımda, yazılımı gamepadi algılamıyor. Yani dinput moddayken yazılımı üzerinden ayar yapılamıyor.
Aynı zamanda telefona da bağlanabiliyor. GTA San Andreas oynayabiliyorum.