Peki sizce iade etsem mi Ultimate 2C'yi 2K ya aldım çalışır üstüne koyar Cyclone düşünürüm ama iade süreci de bayağı sürüyor yani sizce ne yapmalıyım?

Bende Ultimate 2C'yi iade edip almıştım bunu. Ne yalan söyleyeyim iyi ki almışım dedim. En basitinden yazılımı olması bile çok büyük bir artı oldu benim için. Çünkü yazılımdaki "anti-deadzone" ayarı benim için hayat kurtarıcı. Maalesef bazı oyunlarda kendinden deadzone oluyor. Ne yaparsan yap düzelmiyor. Yazılımındaki anti-deadzone sayesinde, bu oyunlardaki deadzone'u sıfıra indirebiliyorum. Muazzam bir özellik. Bu bahsettiğim ayar Steam girdi ayarlarından da yapılabiliyor ancak yapıldığında kontrolü zorlaşıyor.

Maalesef Ultimate 2C'nin yazılımdan sadece güncelleme yapılabiliyor.

Bende Ultimate 2C'yi iade edip almıştım bunu. Ne yalan söyleyeyim iyi ki almışım dedim. En basitinden yazılımı olması bile çok büyük bir artı oldu benim için. Çünkü yazılımdaki "anti-deadzone" ayarı benim için hayat kurtarıcı. Maalesef bazı oyunlarda kendinden deadzone oluyor. Ne yaparsan yap düzelmiyor. Yazılımındaki anti-deadzone sayesinde, bu oyunlardaki Deadzone'u sıfıra indirebiliyorum. Muazzam bir özellik. Bu bahsettiğim ayar Steam girdi ayarlarından da yapılabiliyor ancak yapıldığında kontrolü zorlaşıyor.

Maalesef Ultimate 2C'nin yazılımdan sadece güncelleme yapılabiliyor.

Hocam nereden satın aldınız iade süreci nasıl işledi kaç gün kullandınız vesaire anlatabilir misiniz ya ona göre bende GameSir geçeyim.

Ultimate 2C'yi Amazon'dan almıştım. Satıcı Gizala'ydı. Analoglarından memnun kalmayıp iade işlemlerini başlattım. Tam hatırlamıyorum ama iade ücretimin gelmesi 1 2 hafta sürmüştü. Ardından Gizala sitesinden GameSir Cyclone 2 siparişini verdim. 3 günde geldi.

Dediğim gibi 1,5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yaşadığım tek sıkıntı RGB oldu. Evet, gamepadde RGB var. Ancak muhtemelen yazılımsal bir hatadan dolayı RGB'leri sapıtıyor. Bu yüzden RGB'leri kapalı kullanıyorum. Bu sorunu almadan önce bilmiyordum. Zaten alırken de "RGB kullanmam zaten ya" diyerek almıştım. Bunun dışında gamepad çok güzel. Bana kalırsa parasını hakediyor.

Gamepadi aldığım site: https://www.gizala.com.tr/gamesir-c...o-switch-windows-pc-android-ios-urun7832.html

Amazon'da da satıyorlar: https://www.amazon.com.tr/GameSir-T4-Cyclone-Controller-Black/dp/B0DBLMZJRJ

Eğer bana soracak olursanız Whatgeek'den almanızı öneririm. Daha uyguna geliyor. Gümrük sorunu da olmuyor. Garantisi çok iyi. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Eğer almayı düşünürseniz @Toby Fox hocam bu konularda çok bilgilidir.

Ultimate 2C'yi Amazon'dan almıştım. Satıcı Gizala'ydı. Analoglarından memnun kalmayıp iade işlemlerini başlattım. Tam hatırlamıyorum ama iade ücretimin gelmesi 1 2 hafta sürmüştü. Ardından Gizala sitesinden GameSir Cyclone 2 siparişini verdim. 3 günde geldi.

Dediğim gibi 1,5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yaşadığım tek sıkıntı RGB oldu. Evet, gamepadde RGB var. Ancak muhtemelen yazılımsal bir hatadan dolayı RGB'leri sapıtıyor. Bu yüzden RGB'leri kapalı kullanıyorum. Bu sorunu almadan önce bilmiyordum. Zaten alırken de "RGB kullanmam zaten ya" diyerek almıştım. Bunun dışında gamepad çok güzel. Bana kalırsa parasını hakediyor.

Gamepadi aldığım site: https://www.gizala.com.tr/gamesir-c...o-switch-windows-pc-android-ios-urun7832.html

Amazon'da da satıyorlar: https://www.amazon.com.tr/GameSir-T4-Cyclone-Controller-Black/dp/B0DBLMZJRJ

Eğer bana soracak olursanız Whatgeek'den almanızı öneririm. Daha uyguna geliyor. Gümrük sorunu da olmuyor. Garantisi çok iyi. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Eğer almayı düşünürseniz @Toby Fox hocam bu konularda çok bilgilidir.

WhatGeek'ten alsın. Daha ucuza daha iyi garanti. İndirim kodu olarak NEWWG kullanabilir.

WhatGeek'ten alsın. Daha ucuza daha iyi garanti. İndirim kodu olarak newwg kullanabilir.

Hocam yurtdışıymış burası yine en az 3 hafta bekleyeceğiz. Bir de destek ne kadar iyi onu da bilmiyorum.

Ultimate 2C'yi Amazon'dan almıştım. Satıcı gizala'ydı. Analoglarından memnun kalmayıp iade işlemlerini başlattım. Tam hatırlamıyorum ama iade ücretimin gelmesi 1 2 hafta sürmüştü. Ardından gizala sitesinden GameSir Cyclon'e 2 siparişini verdim. 3 günde geldi.

Dediğim gibi 1,5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Yaşadığım tek sıkıntı RGB oldu. Evet, gamepadde RGB var. Ancak muhtemelen yazılımsal bir hatadan dolayı RGB'leri sapıtıyor. Bu yüzden RGB'leri kapalı kullanıyorum. Bu sorunu almadan önce bilmiyordum. Zaten alırken de "RGB kullanmam zaten ya" diyerek almıştım. Bunun dışında gamepad çok güzel. Bana kalırsa parasını hak ediyor.

Eğer bana soracak olursanız WhatGeek'den almanızı öneririm. Daha uyguna geliyor. Gümrük sorunu da olmuyor. Garantisi çok iyi. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Eğer almayı düşünürseniz @Toby Fox hocam bu konularda çok bilgilidir.

Hocam kaç gün kullandınız peki benim 5 gün oldu 1 kere şarja taktım kabul edilir mi acaba?

Hocam yurt dışıymış burası yine en az 3 hafta bekleyeceğiz. Bir de destek ne kadar iyi onu da bilmiyorum.
7 günde geliyor siparişler ortalama. Destek gayet ilgili, ürün iadelerinde ürünü geri yollamiyorsunuz. Bir sorun olursa yenisi yollaniyor eskisi sizde kalıyor, veya eskisi sizde kalacak şekilde iade yapılıyor.

Buradan çoğu kişi ürün aldı WhatGeek üzerinden. WhatGeek'ten 2.300 TL'ye alabiliyorsunuz, Türkiye'de 3.300 TL.

7 günde geliyor siparişler ortalama. Destek gayet ilgili, ürün iadelerinde ürünü geri yollamiyorsunuz. Bir sorun olursa yenisi yollaniyor eskisi sizde kalıyor, veya eskisi sizde kalacak şekilde iade yapılıyor.

Buradan çoğu kişi ürün aldı WhatGeek üzerinden. WhatGeek'ten 2.300 TL'ye alabiliyorsunuz, Türkiye'de 3.300 TL.

İade edebilirsem alayım ya bu kol da iyi ama 2K verdim kafam rahat olsun diye fakat bütçem az imiş.

@Toby Fox, hocam şu anda WhatGeek'ten gönderilen kargom 4PX ile gönderilmiş olarak gösteriliyor. Sorun olur mu?
Evet, arkadaşımınki de 4PX ile yollanmış. Aras ile çalışıyorlar sanırım, şu anlık sorun olmaz diye düşünüyorum... Vergi çıkarsa da öderler zaten ama çıkmaz umarım. Aras ile gelirse zaten çıkmaz, göreceğiz.

Evet, arkadaşımınki de 4PX ile yollanmış. Aras ile çalışıyorlar sanırım, şu anlık sorun olmaz diye düşünüyorum... Vergi çıkarsa da öderler zaten ama çıkmaz umarım. Aras ile gelirse zaten çıkmaz, göreceğiz.
Biraz bi araştırdım ve geçen sebe shenzenaudio siparişlerinde 1 kişinin ptt ile yollandığını gördüm sadece. Aras ile gönderilenlerde sorun çıkmamış. Gümrük kendisi çevirmezse paketi sorun çıkmaz gibi duruyor.