8BitDo Ultimate 2C trigger hassasiyeti problemi

Bazı oyunlar Xbox 9. nesil gamepadi hariç düzgün çalışmıyorlar. Steam kontrolcü ayarlarını yapsan bile saçmalayabiliyorlar. Mesela Persona oynuyorum ve her oyuna girmeden şu ayarı değiştirmem gerekiyor. Yoksa gamepad menülerde ikili atlıyor. Spesifik oyunlarda sorun yaşıyorsan bunu deneyebilirsin. Oyun Steam'da değilse bile ekleyip ayarların uygulanmasını sağlayabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Genel olarak Japonlar konsola oyun yaptıklarından(kendilerine atom bombası atan ülkelerin konsolu, Steam platformu vb. ticari olsa bile çok umursadıklarını sanmıyorum, yani bir düşmanlık dışında bunları hakikaten kullanmıyorlar o yüzden de oyunu PS'e göre yapıyorlar), bilgisayar tarafındaki bu teknik sorunlar çok göze batıyor. Çok basit oyun ayarlarını bile eklemekten çoğu zaman acizler. Bilgisayar tarafında Japon oyunu oynamak gerçekten kanser oluyor.

dediğinizi yaptım sonuç hala aynı gamepad tester da https://hardwaretester.com/gamepad sonuçlar çok iyi basar basmaz algılıyor ama oyunlarda yine çok berbat bir performans sergiliyor şimdi x360ce de de denedim orada da sonuçlar çok iyi

Yunexpress tr gönderimlerini kesmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…