Daha iyi tabii ki.Sizce konfor olarak nasıl F310'a göre? Tuş hissiyatı falan. Benim elimde terleme yapıyordu sürekli F310, aklıma takıldı da sorayım dedim.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
3-4 gömlek üstün.Sizce konfor olarak nasıl F310'a göre? Tuş hissiyatı falan. Benim elimde terleme yapıyordu sürekli F310, aklıma takıldı da sorayım dedim.
Koniçiva Reisler bu sipariş için yavaş sanırım, teslim tarihinin 4 Temmuz olması AliExpress için dahi uzun değil mi?
Tahmini teslimata bakmayın, uçak kalkmış bile. Gelir maksimum haftaya pazartesi.Koniçiva Reisler bu sipariş için yavaş sanırım, teslim tarihinin 4 Temmuz olması AliExpress için dahi uzun değil mi?
Eki Görüntüle 59595
Haftaya pazartesi 1 Temmuz, tahmini 4 Temmuz.Tahmini teslimata bakmayın, uçak kalkmış bile. Gelir maksimum haftaya pazartesi.
O aradaki 3 günün bende fark yaratmayacağı kadar büyüdüm artık.
Temmuz'u Ağustos ile karıştırdım ben hocam ya.Haftaya pazartesi 1 Temmuz, tahmini 4 Temmuz.
O aradaki 3 günün bende fark yaratmayacağı kadar büyüdüm artık.![]()
Hasan Enes
Başarılı
Oradaki tarihten 10 gün önce fakat yine de iki hafta gibi bir sürede gelir. Süreyi uzatan ise PTT ve gümrük olur.Koniçiva Reisler bu sipariş için yavaş sanırım, teslim tarihinin 4 Temmuz olması AliExpress için dahi uzun değil mi?
Eki Görüntüle 59595
Selam ürün geldi pek anlamıyorum testte bir sorun var mı?
Ben de aldım testler aşaği yukarı aynı sizinkiyle.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-