8bitdo Ultimate C nereden alınır?

Amazon yanlış yapmaz. Ama şu an almayın. Pazartesi saat Dolarla alıyorsunuz.
Hocam hisbirsey anlamadim şimdi bu ürün ben sepete eklemedim fakat aciklamadkileri topladım 1600 tl ediyo sizde 1200tl ya bende de 1200tl olacakmı hocam bide dolarla alma farkı nedir aciklarmisiniz

Hocam hisbirsey anlamadim şimdi bu ürün ben sepete eklemedim fakat aciklamadkileri topladım 1600 tl ediyo sizde 1200tl ya bende de 1200tl olacakmı hocam bide dolarla alma farkı nedir aciklarmisiniz
Ss atar mısınız? Dolar olayı ise bankalar hafta içi ve hafta sonları farklı fiyatlara dolar alıp satarlar.

Ss atar mısınız? Dolar olayı ise bankalar hafta içi ve hafta sonları farklı fiyatlara dolar alıp satarlar.
Hocam şöyle ben sepete eklemedim daha hesabım bile yok sadece ürüne tıkladığımda sepete ekle bastığımda 453 gümrük vergisi 156 kargo parası gösteriyor

Hocam dolar olayını çözemedim fiyata etkisi mi oluyor

Hocam şöyle ben sepete eklemedim daha hesabım bile yok sadece ürüne tıkladığımda sepete ekle bastığımda 453 gümrük vergisi 156 kargo parası gösteriyor
Gizli sekmeden girip baktım. Sepete ekleyince bunu gösteriyor.

SS alıp atar mısın sende?
Hocam dolar olayını çözemedim fiyata etkisi mi oluyor
Bankalar hafta sonları dövizleri daha pahalıya satarlar. Yani hafta sonu yurt dışından ürün alırsan, hafta içi alacağından fazla para ödersin.

Hocam 1 dk

Hocam alışverişi tamamla diyin sizide de aynısı gözükecek

Alışverişi tamamla dersem bu geliyor dostum.

Ayrıca ben Amazon Prime ile daha ucuza alıyorum bu da var tabii.

Simdi hocam alışverişi tamamla deyince 1200 TL civarı olacak değil mi?

Alışverişi tamamla dersem bu geliyor dostum.

Ayrıca ben Amazon Prime ile daha ucuza alıyorum bu da var tabii.

Hocam tek sefer odiycez değil mi başka para almayacaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…