W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 21 Temmuz 2024 #1 Bu dediğim konsolu almayı düşünüyorum fakat güvenilir bir link bunu buldum burdan alinir mi? 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Bu dediğim konsolu almayı düşünüyorum fakat güvenilir bir link bunu buldum burdan alinir mi? 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G Bağlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için Basitleştirilmiş Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 22 Temmuz 2024 #21 Aeronight dedi: Kendin kontrol et. Amazona kayıt ol. İmkanın varsa prime al. Sonra satın al deyip ücrete bak. Genişletmek için tıkla... Tc kimlik üstünden yaptırım yapmazlar demi hocam ek ücret falan Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Kendin kontrol et. Amazona kayıt ol. İmkanın varsa prime al. Sonra satın al deyip ücrete bak. Genişletmek için tıkla... Tc kimlik üstünden yaptırım yapmazlar demi hocam ek ücret falan
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 22 Temmuz 2024 #22 wmhklcn25 dedi: Tc kimlik üstünden yaptırım yapmazlar demi hocam ek ücret falan Genişletmek için tıkla... Hayır. Fatura için TC isteniyor. Dediğimi yap. Amazona kayıt ol sonra fiyat kontrolü yap. Artı 0 Eksi
wmhklcn25 dedi: Tc kimlik üstünden yaptırım yapmazlar demi hocam ek ücret falan Genişletmek için tıkla... Hayır. Fatura için TC isteniyor. Dediğimi yap. Amazona kayıt ol sonra fiyat kontrolü yap.
KS KS W wmhklcn25 Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 185 Beğeniler 30 22 Temmuz 2024 #23 Aeronight dedi: Hayır. Fatura için TC isteniyor. Dediğimi yap. Amazona kayıt ol sonra fiyat kontrolü yap. Genişletmek için tıkla... Hocam sarj nasıl edicez Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Hayır. Fatura için TC isteniyor. Dediğimi yap. Amazona kayıt ol sonra fiyat kontrolü yap. Genişletmek için tıkla... Hocam sarj nasıl edicez