8BitDo Ultimate için analog koruyucu önerisi

xQEFA

Uzman
Arkadaşlar, 8BitDo Ultimate gamepadim var, analog uçlarına kılıf almak istiyorum ama hangileri uyumlu tam kestiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 8BitDo Ultimate gamepadim var, analog uçlarına kılıf almak istiyorum ama hangileri uyumlu tam kestiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
8BitDo Ultimate gamepad için uygun analog koruyucular bulmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. 8BitDo Ürünlerini Araştırın: 8BitDo'nun resmi web sitesinde veya kullanıcı kılavuzlarında hangi analog koruyucuların önerildiğini kontrol edin.

2. Uyumlu Modelleri Belirleyin: Genellikle, 8BitDo'nun diğer modelleriyle uyumlu olan koruyucular da Ultimate modeline uyum sağlayabilir. Örneğin, 8BitDo SN30 Pro+ veya diğer benzer ürünlerle uyumluluğu kontrol edebilirsiniz.

3. Aksesuar Dükkanlarına Göz Atın: Popüler aksesuar dükkanları veya çevrimiçi perakendecilerde 8BitDo Ultimate ile uyumlu olarak belirtilen koruyucuları arayın. Ürün açıklamalarında uyumluluk bilgileri genellikle belirtilir.

4. Kullanıcı Yorumları ve İncelemeleri İnceleyin: Diğer kullanıcıların deneyimlerini okuyarak hangi kılıfların en iyi uyumu sağladığını öğrenebilirsiniz.

5. Farklı Seçenekler Deneyin: Farklı markalara ait “analog koruyucu” aramalarında, benzer boyutlardaki koruyucuların da uyumlu olabileceğini unutmayın.

Elde ettiğiniz bilgiye göre en uygun seçeneği seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…