W WebSmith 7 Başarılı Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 546 13 Aralık 2025 #1 Konforlu ve sağlam olması uzun ömürlü olması benim için çok önemli. En önemlisi ama sağlam ve uzun ömürlü olması. 9.000 TL ve 12.000 TL ayrı ayrı iki tane öneri yaparsanız güzel olur belki 12.000 TL'ye çıkamayabilirim. Birde deri olursa güzel olur. Eğer bu fiyat bandında ürünler konforlu ya da sağlam uzun ömürlü değilse fiyatı yükseltebilirim belki. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2025
Konforlu ve sağlam olması uzun ömürlü olması benim için çok önemli. En önemlisi ama sağlam ve uzun ömürlü olması. 9.000 TL ve 12.000 TL ayrı ayrı iki tane öneri yaparsanız güzel olur belki 12.000 TL'ye çıkamayabilirim. Birde deri olursa güzel olur. Eğer bu fiyat bandında ürünler konforlu ya da sağlam uzun ömürlü değilse fiyatı yükseltebilirim belki.
Ethem Efe 70 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.536 Çözümler 10 Beğeniler 3.271 Yer KKTC | Gazimağusa 14 Aralık 2025 #2 WebSmith dedi: Konforlu ve sağlam olması uzun ömürlü olması benim için çok önemli. En önemlisi ama sağlam ve uzun ömürlü olması. 9.000 TL ve 12.000 TL ayrı ayrı iki tane öneri yaparsanız güzel olur belki 12.000 TL'ye çıkamayabilirim. Bir de deri olursa güzel olur. Eğer bu fiyat bandında ürünler konforlu ya da sağlam uzun ömürlü değilse fiyatı yükseltebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Oyuncu koltukları rahat koltuklar değiller. Bunlar yerine ofis koltuğu tarzı ergonomik koltuklar çok daha mantıklı ve rahat oluyor.
WebSmith dedi: Konforlu ve sağlam olması uzun ömürlü olması benim için çok önemli. En önemlisi ama sağlam ve uzun ömürlü olması. 9.000 TL ve 12.000 TL ayrı ayrı iki tane öneri yaparsanız güzel olur belki 12.000 TL'ye çıkamayabilirim. Bir de deri olursa güzel olur. Eğer bu fiyat bandında ürünler konforlu ya da sağlam uzun ömürlü değilse fiyatı yükseltebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Oyuncu koltukları rahat koltuklar değiller. Bunlar yerine ofis koltuğu tarzı ergonomik koltuklar çok daha mantıklı ve rahat oluyor.
KS KS W WebSmith 7 Başarılı Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 964 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 546 14 Aralık 2025 #3 Ethem Efe dedi: Oyuncu koltukları rahat koltuklar değiller. Bunlar yerine ofis koltuğu tarzı ergonomik koltuklar çok daha mantıklı ve rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki ofis koltuğu olarak ne önerirsiniz hocam?
Ethem Efe dedi: Oyuncu koltukları rahat koltuklar değiller. Bunlar yerine ofis koltuğu tarzı ergonomik koltuklar çok daha mantıklı ve rahat oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki ofis koltuğu olarak ne önerirsiniz hocam?