Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Kardeş CWT üretir Enermax üretir farketmez. CWT üretiyor da Nzxt'ye ürettiği ile Msi'a ürettiği arasında kalite farkı var. Fiyat performans olarak bir kenara bırakırsak arkadaşın da bütçesine göre olabilecek en iyi seçeneklerden birini söyledim. Sonra sen geldin zıpladın gereksiz pahalı diye.
Kardeş CWT üretir Enermax üretir fark etmez. CWT üretiyor da NZXT'ye ürettiği ile MSI'a ürettiği arasında kalite farkı var. Fiyat performans olarak bir kenara bırakırsak arkadaşın da bütçesine göre olabilecek en iyi seçeneklerden birini söyledim. Sonra sen geldin zıpladın gereksiz pahalı diye.
Öyle çünkü. NZXT ripple, regulasyon, inrush akımı, Hold_UP süresinde, transient response testinde ve iç bileşende önde. İsterseniz teker teker kaynakta sunarım buraya. MSI belirli tek tük bazı yönlerde daha iyi. Full bridge olması gibi. Fakat hem daha pahalı hem de sunduğu performans NZXT'den düşük.
Öyle çünkü. NZXT ripple, regulasyon, inrush akımı, hold_up süresinde ve iç bileşende önde. İsterseniz teker teker kaynakta sunarım buraya. MSI belirli yönlerde daha iyi. Full bridge olması gibi.
Testleri güzel incele ses gürültü konusunda aynı gidiyorlar aralarında 5 desibel oynuyor başka sitelere de bak NZXT de coil whine muhabbeti var. Reddit yorumlarına bak.
Testleri güzel incele ses gürültü konusunda aynı gidiyorlar aralarında 5 desibel oynuyor başka sitelere de bak NZXT de coil whine muhabbeti var. Reddit yorumlarına bak.
Aaa olur mu dostum? O teknik verileri inceleyip öneride bulunuyor. İki üç tane elektronik terimle yorumu birleştirince de haklı çıkacağını düşünüyor.
Bu zamana kadar MSI'ın Mag, Meg, Mpg serisindeki tüm Psu'larını kullandım. Hiçbirinde coil whine sesi duymadım. Ama bu sitede önerilen f/p tüm psu'larda coil whine sesi oluyor. Ne zaman biri güç kaynağı önerisi istense hemen damlayıp FSP ve NZXT falan öneriyorlar. Ben eminim bu önerilerde bulunanların %99'u bu güç kaynaklarını kullanmamış kişiler oluyor genelde. Kullananların da Coil Whine falan umrunda değildir. Çoğu ezberci.