10 yıl garanti iyiymiş hocam. Ben 24 ay zannediyordum. Peki Corsair modeli geride mi çok? Ona pek değinmediniz. Bu bütçelerde, NZXT dışında daha iyi bir PSU yok sanırım. Bütçeyi esnetebilirim biraz daha çünkü. Ama tabi daha üst modeller 20K üstü ise, oda bence çok abartı olur. Bu PSU fiyatları çok yorucu gerçekten.
@Yusuf7878
Teşekkür ederim hocam onu da inceleyeyim. O markayı da biliyorum.Ama hiç incelemedim henüz.
@X99
O modeli de kontrol edeyim hocam, fiyatı bir tık daha tuzlu gibi. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Muhtemelen markadan dolayı.
@tlhmon
Hocam siz öneriyorsanız, oda radarıma girer. Ama onun stoklar ölmeye başlamış. Ama marka takıntım pek yok. Sırf Asus diye almam. NZXT C1200 daha iyi dedi bir çok kişi sizinle birlikte. PCIe 5.1 ve 5.0, ATX 3.1 ve 3.0 bunların arasında ki fark, çok etkiler mi?
@Oreki
Valla çoğunluk tavsiyesi, C1200 oldu. Zaten bugün tüm açılan güç kaynağı konularını oturdum, tek tek okudum.
@845
Hocam sen bilirsin, bir soruda sana sorayım. 575W gibi bir güç, 12VHPWR kablosu ile tek seferde aktarılır mı? Bakalım bugün bir takım süprizler oldu, yurtdışından RTX 5090 gelme ihtimali doğdu. Böyle güçlü değerler için endişe verici yorumlar okudum şayet. 12VHPWR 600W'a kadar gerçekten kaldırabiliyor mu? Yoksa o biraz riskli mi?
@20424
Bu arada yanıtlayamadığım olduysa, kusura bakmasın. Bana yapılan tüm önerileri ben dikkatle okuyorum ve değerli buluyorum.