Günün büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçiriyorum. Şu an kullandığım ofis koltuğu aşırı rahatsız; bunu değiştirmek istiyorum. Piyasaya tam hakim değilim, bu yüzden net bir bütçe belirleyemedim; ancak 6–9 bin TL arası bir fiyatı gözden çıkarabilirim. Kumaş ve rahat olmasını istiyorum; ayrıca fiyat/performans (F/P) oranı iyi olursa tercih ederim.
İşte 6.000 - 9.000 TL bütçenizle alabileceğiniz bazı rahat ve kaliteli oyuncu koltuğu önerileri:
1.
Corsair T3 Rush
-
Fiyat: 6.000 - 7.500 TL
-
Kumaş: Yumuşak pamuk karışımı kumaş
-
Özellikler: Ayarlanabilir sırt desteği ve kolçaklar, yüksek kaliteli yastık desteği, ergonomik tasarım.
2.
Hiperx Fury S
-
Fiyat: 6.500 - 8.000 TL
-
Kumaş: Hafızalı sünger kaplama
-
Özellikler: 90-180 derece açılabilen sırt yaslama, dayanıklı çerçeve, oturma yeri yüksekliği ayarlanabilir.
3.
Logitech G Supersonic
-
Fiyat: 7.000 - 8.500 TL
-
Kumaş: Yüksek kaliteli vegan deri
-
Özellikler: Konforlu oturum, ayarlanabilir yastık destekleri ve kanallı sırt tasarımı.
4.
Aorus AC300
-
Fiyat: 8.000 - 9.000 TL
-
Kumaş: Hava alabilir kumaş, kaliteli sünger dolgulu.
-
Özellikler: 4D ayarlanabilir kolçaklar, yüksek sırt, pedal ayar mekanizması.
5.
Razer Iskur
-
Fiyat: 8.500 - 9.000 TL
-
Kumaş: Soft-touch materyal
-
Özellikler: Derin sırt yastığı desteği, 3D ayarlanabilir kolçaklar, sağlam yapısı.
Bu koltular ergonomi, konfor ve kalite açısından oldukça iyi seçeneklerdir. Her biri farklı tasarımlara ve özelliklere sahip, bu yüzden ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Uygun fiyat ve performans oranına sahip seçeneklerdir.