Subzero

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı?

Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Ayrıca Honor Pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti.

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?

Tablet genelde ders, video edit gibi işlerde kullanılacak, yani genelde basit işler için.

Merhaba arkadaşlar,

9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı?

Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir?

Ayrıca Honor Pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti.

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?

Tablet genelde ders, video edit gibi işlerde kullanılacak, yani genelde basit işler için.
Redmi'nin yazılımında reklam var.

Merhaba arkadaşlar,

9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı?

Ayrıca Honor pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti.

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?

Redmi pad Pro alınmaz. Huawei dışında Honor'un aksesuarlarınıda bulamazsın. 10k altı tek seçenek MatePad 11.5.eğer rezil ekran ve donanıma kabullenirsen Tab S6 Lite var. Ayrıca neden Huawei istemiyorsun?

Redmi pad Pro alınmaz. Huawei dışında Honor'un aksesuarlarınıda bulamazsın. 10k altı tek seçenek MatePad 11.5.eğer rezil ekran ve donanıma kabullenirsen Tab S6 Lite var. Ayrıca neden Huawei istemiyorsun?

Neden alınmaz Redmi pad Pro .bir de Huawei de Play Store gibi sıkıntılar var ayırca 128 GB yetmeyebilir ondan dolayı Huawei olmaz dedim.

Neden alınmaz Redmi pad Pro. Huawei plastore gibi sıkıntılar var ayırca 128 GB yetmeyebilir ondan dolayı Huawei olmaz dedim.

128 GB gayet yeterli. Play Store olmasa bile onun birebir aynısı olan Aurora Store var. Play Store hizmetleri için MicroG var.
Redmi pad Pro ise daha güçsüz işlemciye sahip. Üstelik HarmonyOS HyperOS'ten daha kolay ve daha stabil çalışan bir yazılım.

128 GB gayet yeterli. Play Store olmasa bile onun birebir aynısı olan Aurora Store var. Play Store hizmetleri için MicroG var.
Redmi pad Pro ise daha güçsüz işlemciye sahip. Üstelik HarmonyOS HyperOS'ten daha kolay ve daha stabil çalışan bir yazılım.

Bird hocam bahsetiğiniz Huawei tabletin Akakçe linkin atabilir misinz ben aradıysamda bulamadım.

Gayet iyi model. Papermatte versiyonu daha iyi hissettirir yazarken.
Bende 6 GB düz modeli var. Asla kasmıyor, donmuyor. Kalemide iyi. Sen 8 GB modelini alacaksın bir de. Daha uzun ömürlü olur.

Yani bu Huawei tablet modeli sizin bahsetiğniz tabletten daha mı iyi.