Merhaba, 13 inç alacağım. Aradaki fiyat farkı tam olarak 9.000 TL. Pro isteme amacım sağlam bir hoparlör ve ekran istemem. Aynı zamanda tabii ki çok uzun süre kullanacağım tablet olacak. Air'ın ağır bastığı yön ise özellik olarak olmamakla beraber 9.000 TL daha ucuz. Kararımı aslında şimdiden verdim ancak yine de danışmak istiyorum. Hangisini tercih edersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Bir fikrim yok ama en uygun fiyatlı satan yer PT nereden alacağınızı bilmemekle beraber, önereyim dedim.
Teşekkür ederim. Apple'da öğrenci indirimi dolayısıyla daha uyguna geliyor. Bundan dolayı kendi sitesinden alacağım.
Albus Dumbledore
Yetkin
Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle Pro versiyonuna bakmanız daha iyi olur. Ekran zaten daha kaliteli olacak, o bile yeter.
- Makaleler
- 6
Kesinlikle değer. Hâla daha ilk proların güncelleme alması, OLED 120 Hz panel vs.
Kesinlikle değer. Hâla daha ilk proların güncelleme alması, OLED 120 Hz panel vs.
Tam olarak güncelleme beni düşündürüyor zaten. Ekranın özellikleri de önemli tabii ki fakat benim amacım uzun süre kullanmak.
- Makaleler
- 6
Tam olarak güncelleme beni düşündürüyor zaten. Ekranın özellikleri de önemli tabii ki fakat benim amacım uzun süre kullanmak.
8K ya değer. Air almak mantıklı değil zaten. 20-30k veriyorsun IPS LCD 60 Hz'lik o fiyata göre "rezil" bir panel kullanıyorsun.