9.000 TL'ye ASUS ROG Pelta alınır mı?

Bütçe
9.000 TL

Skafne

Uzman
Merhaba, 8.000-9.000 TL bütçeye hem mikrofon kalitesi iyi hem de iyi ses kastıran bir kulaklık arıyordum. ASUS ROG Pelta önerildi, ancak internette bağlantı sorunları, ses kalitesi sorunları, mikrofonda cızırtı var gibi şikayetler aklımı karıştırdı. Bu kulaklığı kullanan varsa kullanıcı deneyimlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim beklenir 9000 çok.

Pelta ne ara 9000 olmuş? Asus'un kampanya ile 5 bine bile alınıyor.

Kampanya ile alınır.

C3S daha iyi. Ayrıca 9.000 TL etmez.
Bende aynı 2 ürün arasında kaldım 5100 TL'ye 2 hafta önce Cloud 3 S aldım. Fazlasıyla memnunum. Ses kalitesi, batarya, rahatlık herşey on numara. Tavsiye ederim

Gaming.Gen.TR kampanyası devam ediyorsa 10 bin etmiyorsa 10800 gibi bir fiyata geliyor.

Kulaklığın plastik kalitesi mediamarktaki kulaklıklara göre en iyilerinden biriydi ama metal kasa kalitesini tercih ederim kalite için bir sorunu yok peltanın.

Bende aynı 2 ürün arasında kaldım. 5100 TL'ye 2 hafta önce Cloud 3 s aldım. Fazlasıyla memnunum. Ses kalitesi, batarya, rahatlık her şey on numara. Tavsiye ederim.

Mikrofonun kötü olması dert edilmiyorsa en iyi tercih olabilir, fiyatı yükselmediyse.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…