sametkarakas

Yetkin
Dostlar selam, bir koltuk arayışındayım bütçe olarak ne kadar az tutarsam o kadar işime gelir. Evde plastik sandalyede oturuyorum o yüzden konfor olarak bir şey bilmiyorum. Aklımda bir model var:

https://www.sedunamobilya.com/seduna-skagen-plus-headrest-ofis-sandalyesi bu model nasıldır? 3800 liraya alıp 3 4 yıl bu işi kapatmalı mıyım? Plastikten geçeceğim için bu bile konforlu gelecek bana biliyorum ancak sizin hocam şunu al bak şu seni 10 yıl götürür dediği bir model var mıdır? En baba 9 bin lira bütçeye çıkarım, o da 6 ay taksitli olursa.

Dostlar selam, bir koltuk arayışındayım bütçe olarak ne kadar az tutarsam o kadar işime gelir. Evde plastik sandalyede oturuyorum o yüzden konfor olarak bir şey bilmiyorum. Aklımda bir model var:

https://www.sedunamobilya.com/seduna-skagen-plus-headrest-ofis-sandalyesi bu model nasıldır? 3800 liraya alıp 3 4 yıl bu işi kapatmalı mıyım? Plastikten geçeceğim için bu bile konforlu gelecek bana biliyorum ancak sizin hocam şunu al bak şu seni 10 yıl götürür dediği bir model var mıdır? En baba 9 bin lira bütçeye çıkarım, o da 6 ay taksitli olursa.
9.000 TL Bütçesine Göre F/P Koltuk Önerileri:

1. Seduna Skagen Plus:
- Fiyat: 3.800 TL
- Konfor: Ofis için tasarlanmış, ergonomik yapısı ile uzun süre oturum konforu sunabilir.
- Öneri: Eğer hafif bir konfor arıyorsanız, başlangıç için uygun bir seçim fakat uzun ömürlü olmayabilir.

2. Model Önerileri (Bütçeniz dahilinde):
- IKEA MARKUS:
- Fiyat: Yaklaşık 1.500 - 2.000 TL
- Özellikler: Yüksek sırt, iyi destek ve uzun süreli oturum konforu.

- Herman Miller Sayl:
- Fiyat: Yaklaşık 7.000 TL
- Özellikler: Sağlıklı oturum pozisyonu, dayanıklı malzeme ve modern tasarım.

- Marka X Ergonomik Ofis Koltuğu:
- Fiyat: 4.000 TL - 6.000 TL arasında
- Özellikler: Tamamen ayarlanabilir, yumuşak minder ve uzun ömürlü yapı.

3. Alım Süreci Önerileri:
- Tasarruf etmek adına, fiziki mağazaları ziyaret ederek oturum testi yapın.
- Online alışveriş sitelerinden indirim ve kampanyaları takip edin.
- 6 ay taksit imkânı sunan yerleri tercih edin.

4. Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Koltuğun ergonomik tasarımına dikkat edin (bel desteği, ayarlanabilir yükseklik).
- Kullanım amacınızı belirleyin (çalışma, oyun vs.).
- Mümkünse iade/garanti koşullarını kontrol edin.

Bu önerileri değerlendirerek ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Hangi koltuğun uygun olduğuna karar vermek için, oturarak deneyimlemek en iyisi olacaktır.