Bütçe
9.000 TL

shiedae3 42

Üstün
Bassları güzel olan, dinlerken en keyif alabileceğim kulaklığı almak istiyorum. Kablosuz almak istiyorum ama eğer daha uygun bütçede IEM öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Örnek olarak headphone (1)m mi? Yoksa Galaxy Buds 4 Pro mu daha mantıklı? S24+ kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bass icin IEM onerim:

Bass icin kulak ici TWS onerim:

Bass icin headphone onerim:

Örnek olarak headphone (1)m mi? Yoksa Galaxy Buds 4 Pro mu daha mantıklı? S24+ kullanıyorum.
Headphone 1 daha iyi bass icin. Fakat genel ses kalitesi iyi degil bu butcedeki headsetlerin. Kulak ici bakman faydana.

Bass icin IEM onerim:

Bass icin kulak ici TWS onerim:

Bass icin headphone onerim:

Buds 4 Pro nasıl? Yalnız bass odaklı düşünmüyorum bassı biraz ön planda olsa hoş olur manasında.

Öyle diyorsan Buds 4 Pro alabilirim GPS takibi vs de var diye biliyorum bir de ses kalitesi Samsung'da daha güzel sanırım.

İyi. Ama basslari OnePlus'tan daha zayif. Ayrica OnePlus yari fiyatina satiliyor.

Overall da nasıl bir fark var peki sence OnePlus ile?

@shiedae3, ekosistem amacli alacaksan al gitsin. Fakat ses kalitesi olarak butcesinin en iyisi degil hala.

Ekosistem çok önemli değil ki kulaklıkta. Tabletimde Samsung ancak başka modeller daha iyi performans verecekse ekosistem kölesi olmanın anlamı yok fikrimce.

Overall da nasıl bir fark var peki sence OnePlus ile?

Ekosistem çok önemli değil ki kulaklıkta. Tabletimde Samsung ancak başka modeller daha iyi performans verecekse ekosistem kölesi olmanın anlamı yok fikrimce.
Ses kalitesi olarak Buds4 Pro bariz daha iyi. Ancak muzik dinlemek icin almaya pek degmez. Samsung'un olayi; ekosistem, mikrofon kalitesi, ANC vs. Ses kalitesi istiyorsan daha ucuza daha iyi kulakliklar bile var. Ayni butcede de daha iyi kulakliklar var. Ornegin onerdigim Cadenza 2, 3.000 TL'lik fiyatiyla daha basarili.