Bütçe
8000-9000 TL

fabbu 2

Başarılı
Hem kablolardan kurtulmak hem de eskiyenleri yenilemek adına kablosuz klavye + fare almak istiyorum, pek bilgi sahibi olmadığım için önerilerinize ihtiyacım var. Şu anda kullandığım ekipmanlar HyperX Alloy Core ve Pulsefire Haste.

Klavyenin F tuşları olsun istiyorum bu yüzden %75 ya da üstü bir klavye bakmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu ve kablosuz olması dışında bir kriterim yok klavye için.
Farenin ise thumb kısmında en az 2 makro tuşu olması ve elime oturması yeterli. Palm tutuş şekline sahibim ve elim 17 cm.

Toplam bütçem 8-9 bin. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem kablolardan kurtulmak hem de eskiyenleri yenilemek adına kablosuz klavye + fare almak istiyorum, pek bilgi sahibi olmadığım için önerilerinize ihtiyacım var. Şu anda kullandığım ekipmanlar HyperX Alloy Core ve Pulsefire Haste.

Klavyenin F tuşları olsun istiyorum bu yüzden %75 ya da üstü bir klavye bakmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu ve kablosuz olması dışında bir kriterim yok klavye için.
Farenin ise thumb kısmında en az 2 makro tuşu olması ve elime oturması yeterli. Palm tutuş şekline sahibim ve elim 17 cm.

Toplam bütçem 8-9 bin. Şimdiden teşekkürler. :)
- Kablosuz Klavye Önerisi:
- Logitech G915 TKL (Tenkeyless):
- %75 boyut, F tuşları mevcut.
- Düşük profilli mekanik anahtarlar.
- Aydınlatma özelliği ve özelleştirilebilir tuşlar.
- Kablosuz bağlantı, hafif ve şık tasarım.
- Fiyat aralığı yaklaşık 5.500 - 6.500 TL.

- Kablosuz Fare Önerisi:
- Logitech G604 LIGHTSPEED:
- Palm tutuşa uygun tasarım, 17 cm’lik el boyutuna uygun.
- Thumb kısmında 6 adet programlanabilir makro tuşu.
- Uzun pil ömrü ve yüksek hassasiyet.
- Fiyat aralığı yaklaşık 2.500 - 3.500 TL.

- Toplam Maliyet:
- Klavye + Fare: 8.000 - 10.000 TL arasında.

Alternatifler:
  • Klavye için alternatif olarak Razer BlackWidow V3 Pro düşünebilirsiniz.
  • Fare için alternatif olarak SteelSeries Rival 650 da değerlendirilmelidir.

Bu önerilerle hem kablosuz ekipmanınıza sahip olabilir hem de eskiyenleri yenilemiş olursunuz.