Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 9.000
troken
Başarılı
Ne aldinBütçem 9K ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.
frozen
Çalışkan
Hocam daha bir şey almadım ben de bakıyorum.
Hocam peki bu markalar arasından bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Kumaş olması ve konfor ilk önceliklerim.Zio, Exvega ve xDrive modellerine göz gezdirin biraz, geri kalanlara bakmayın bile. Deri koltukları da geçin direkt.
Hocam peki hawk fab serisi nasıldır, bir bilginiz var mı?Zio, Exvega ve xDrive modellerine göz gezdirin biraz, geri kalanlara bakmayın bile. Deri koltukları da geçin direkt.
Son düzenleme:
Gece
Üstün
Exvega'nın Andromeda serisi iyidir lakin bütçeyi 1000 liraya varan zorlayabilir.Hocam daha bir şey almadım ben de bakıyorum.
Hocam peki bu markalar arasından bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Kumaş olması ve konfor ilk önceliklerim.
Hocam peki hawk fab serisi nasıldır, bir bilginiz var mı?
Hawk'tan da uzak durun, Fab kötü zaten. Bende Fab'ın üst modeli Future vardı, 1-2 saatten fazla oturamıyordum sertlikten. En son minder falan koyuyordum altıma.
frozen
Çalışkan
Peki hocam daha fp br koltuk öneriniz var mıdır? Ofis koltuğu da dahil.Exvega'nın Andromeda serisi iyidir lakin bütçeyi 1000 liraya varan zorlayabilir.
Hawk'tan da uzak durun, Fab kötü zaten. Bende Fab'ın üst modeli Future vardı, 1-2 saatten fazla oturamıyordum sertlikten. En son minder falan koyuyordum altıma.