Bütçe
9.000

frozen

Çalışkan
Bütçem 9K ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.

Zio, Exvega ve xDrive modellerine göz gezdirin biraz, geri kalanlara bakmayın bile. Deri koltukları da geçin direkt.

Hocam daha bir şey almadım ben de bakıyorum.

Zio, Exvega ve xDrive modellerine göz gezdirin biraz, geri kalanlara bakmayın bile. Deri koltukları da geçin direkt.
Hocam peki bu markalar arasından bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Kumaş olması ve konfor ilk önceliklerim.

Hocam peki hawk fab serisi nasıldır, bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Hocam daha bir şey almadım ben de bakıyorum.

Hocam peki bu markalar arasından bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz? Kumaş olması ve konfor ilk önceliklerim.

Hocam peki hawk fab serisi nasıldır, bir bilginiz var mı?
Exvega'nın Andromeda serisi iyidir lakin bütçeyi 1000 liraya varan zorlayabilir.

Hawk'tan da uzak durun, Fab kötü zaten. Bende Fab'ın üst modeli Future vardı, 1-2 saatten fazla oturamıyordum sertlikten. En son minder falan koyuyordum altıma.

Exvega'nın Andromeda serisi iyidir lakin bütçeyi 1000 liraya varan zorlayabilir.

Hawk'tan da uzak durun, Fab kötü zaten. Bende Fab'ın üst modeli Future vardı, 1-2 saatten fazla oturamıyordum sertlikten. En son minder falan koyuyordum altıma.
Peki hocam daha fp br koltuk öneriniz var mıdır? Ofis koltuğu da dahil.