Merkakli34
Çalışkan
Merhaba, ben HAWK EXVEGA ve XDRIVE arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Bütçem 9.500 TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben hawk Exvega ve xDrive arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz? Bütçem 9.500 TL.
Kullanıyor musunuz memnun musunuz hocam?Onlarda aşağı kalır yani olmayan XMAX öneririm. Kendi web sitelerinden aldığınızda daha uygun fiyata geliyor. Ayrıca özelleştirebiliyorsunuz ve fiyat farkı da vermiyorsunuz.
Yazın bunu almıştım şu ana kadar da bir sıkıntı çekmedim kilolu bir insanım iyi dayanıyor.
zEvet kullanıyorum ve memnunum. Boyuma ve kiloma göre arkadaş Rio balerion modelini önerdi. Tam da bana göreymiş 178cm 78 kg biriyim. Web sitelerinde ve YouTube kanallarında açık açık her şeyi göstermişler sizde inceleyebilirsiniz. Logo vs kaldırttım inanın ekstra bir ücret de istemediler. Ayrıca konuştuğum arkadaşın samimiyeti çok iyi derecedeydi. İsterseniz onlarla da bi
xmaxoyuncukoltugu.com, bu site dimi hocam?Evet kullanıyorum ve memnunum. Boyuma ve kiloma göre arkadaş Rio balerion modelini önerdi. Tam da bana göreymiş 178cm 78 kg biriyim. Web sitelerinde ve YouTube kanallarında açık açık her şeyi göstermişler sizde inceleyebilirsiniz. Logo vs kaldırttım inanın ekstra bir ücret de istemediler. Ayrıca konuştuğum arkadaşın samimiyeti çok iyi derecedeydi. İsterseniz onlarla da bi iletişime geçin.
Hocam kumaşının poslanacak gibi bir hali var. Poslanma yaptı mı? Görünüşü güzel bir koltuk.
Poslanma ne bilmiyorum da yazın başlangıcın da aldım terleme filan yapmadı kumaş da hala sağlam.