Bütçe
9.500 TL
Vatan'dan alırsa vergi indirimli fatura yapıyorlar. Ürünün resmi satıcı olmasına gerek yok? Hem vergi indirimini Huawei'den alsan da işe yaramıyor. Kalem 2.5K, tablet 8K desek toplamda 10.5K'ya hallediyor. Hadi klavye de 3K olsun 13.5K oluyor. Ama sizin önerdiğiniz en az 16-17K'dan başlıyor. Gerek yok.

Android hocam. Sadece Google hizmetleri yok. Hileli bende çalışmadı :D

Daha fazla tartışmayacağım. Mesajları bile okumamışsınız anladığım kadarıyla. Toplam fiyatı 11K civarına geliyor. Ben önerimi yaptım konu sahibi değerlendirebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan alırsa vergi indirimli fatura yapıyorlar. Ürünün resmi satıcı olmasına gerek yok? Hem vergi indirimini Huawei'den alsan da işe yaramıyor. Kalem 2.5K, tablet 8K desek toplamda 10.5K'ya hallediyor. Hadi klavye de 3K olsun 13.5K oluyor. Ama sizin önerdiğiniz en az 16-17K'dan başlıyor. Gerek yok.

Android hocam. Sadece Google hizmetleri yok. Hileli bende çalışmadı :D
Fatura için satıcı fark etmiyor diye biliyorum. Telefon için gelen faturada kimlik no 1111111 yazıyordu aradım değiştirmişti Hepsiburada. Yani diğer siteler yapar mı bilmiyorum ama yaparlarsa sorun yok.

Fatura için satıcı fark etmiyor diye biliyorum. Telefon için gelen faturada kimlik no 1111111 yazıyordu aradım değiştirmişti Hepsiburada. Yani diğer siteler yapar mı bilmiyorum ama yaparlarsa sorun yok.

Mağazalardan alırsan sorun yok. Ama genel devletin sorunu vergi indirimi olmazsa. 2023 ile 2025 arasında çok fark yok. Ama bütçe çıkarsa onu da alabilirsiniz daha yeni yazılım ve manyetik desteği olması dışında fark yok.

@mutlupide, bu arada cihazın pili çok dayanıklı. 3-4 aydır kullanıyorum hâla daha %100.

Screenshot_20251013_161153_com.huawei.systemmanager.webp

@Aakons @NightWist sağ olun öncelikle başka bir şey önerebilir misiniz peki? Biraz baktım Epey'den ve 8 GB modeller de var 9500 altı Samsung Xiaomi falan onlar nasıl? Ya da kalem dahil olan model var mı yoksa MatePad + kalem daha mı mantıklı?

MatePad ile kalem yeterli. Ama bütçe artarsa Pad 7 ve kalemini bulursan onu al.
Bunda kulaklığın da adaptörün de Huawei olmasının zorunlu olduğu yazıyor öyle mi? Kulaklık T3 Pro adaptör olarak da M33'ün adaptörünü kullanmayı düşünüyordum. Kalemi de çok pahalı daha ucuzu var mıdır acaba?

Bunda kulaklığın da adaptörün de Huawei olmasının zorunlu olduğu yazıyor öyle mi? Kulaklık T3 Pro adaptör olarak da M33'ün adaptörünü kullanmayı düşünüyordum. Kalemi de çok pahalı daha ucuzu var mıdır acaba?

Huawei cihazda adaptörün aynı marka olmasına gerek yok.
Kalem olarak çakma kalemler hakkında bilgim yok ve ne kadar sağlıklı çalışır bilemem.