Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TinerciYasin

Başarılı
Selam, birkaç gün önce orijinal FitGirl repacksin sitesinden birkaç oyun yükledim sitenin. Site ile bittiğinden eminim. Durumum olmadığı için korsana yönlendim, lütfen yanlış anlaşılmasın yoksa yönelmek istemezdim zaten. System adlı bir hizmet sürekli bilgisayarda çalışıyor. Bu virüs mü?

IMG_20240522_165524_831.webp

Çözüm
Ü
Halihazirda surucu guncellemesi yapiyor olabilir, donanim sorunlarini izliyor olabilir gibi gibi. Windows Update varsa yapin. Oyun performansini, bilgisayarin hizini gibi seyleri etkilemez ama merak etmeyin.

Zaten akşama az kaldı. ESET'le tarama yapın. 12 saat gibi ciddi sürelerde bitebileceği için gece yatmadan önce tam tarama başlatın ve yatın. Sabah belki bitmiş olur. 8 saat uyusanız muhtemelen biter.

Zaten akşama az kaldı. ESET'le tarama yapın. 12 saat gibi ciddi sürelerde biteceği için gece yatmadan önce tam tarama başlatın ve yatın. Sabah belki bitmiş olur. 8 saat uyusanız muhtemelen biter.

Anladım, bir virüs System üzerinden işlem yaptırıyor olabilir mi acaba?

Virus olabilir veya olmayabilir. Normalde isletim sistemi yaziliminin donanim ile iletisim kurmasini saglar. Sag tiklayip, ozellikler > ayrintilar yapabilir misin? Normal sartlarda bu tarzda gozukmeli:

1716387656130.webp

Dosya Ekleri

• IMG_20240522_172206_132.webp
    IMG_20240522_172206_132.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 83