Çözüldü %9 CPU tüketimli System işlemi virüs müdür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TinerciYasin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 630
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TinerciYasin

Başarılı
Selam, birkaç gün önce orijinal FitGirl repacksin sitesinden birkaç oyun yükledim sitenin. Site ile bittiğinden eminim. Durumum olmadığı için korsana yönlendim, lütfen yanlış anlaşılmasın yoksa yönelmek istemezdim zaten. System adlı bir hizmet sürekli bilgisayarda çalışıyor. Bu virüs mü?

Çözüm
Ü
Halihazirda surucu guncellemesi yapiyor olabilir, donanim sorunlarini izliyor olabilir gibi gibi. Windows Update varsa yapin. Oyun performansini, bilgisayarin hizini gibi seyleri etkilemez ama merak etmeyin.
Laptop kullanıyorum işlemcim 11th gen i5 1135G7.

O da çok güçlü bir işlemci değil. Yani durum ciddi olmayabilir. Siz yine de bir tarama yapın sonuca göre bakarız.

Laptop kullanıyorum işlemcim 11th gen i5 1135G7.

FitGirl repacksden oyun indirmiştim ondan çok şüphelendim peki neden bu kadar yüksek CPU kullanır.

Güncelleme yapıyordur. FitGirl'den bende 1 2 oyun kurdum yani sıkıntısızdır.

O da çok güçlü bir işlemci değil. Yani durum ciddi olmayabilir. Siz yine de bir tarama yapın sonuca göre bakarız.

Sağ olun hocam, evet çok güçlü değil orta segment sayılır, işimi oyunlarda görüyor zaten işlemci.

Halihazirda sürücü guncellemesi yapiyor olabilir, donanim sorunlarini izliyor olabilir gibi gibi. Windows Update varsa yapin. Oyun performansini, bilgisayarin hizini gibi seyleri etkilemez ama merak etmeyin.

Anladım hocam, FitGirl kaynaklı bir şey değil öyleyse.

Windows yüksek ihtimal güncelleme yapıyor. sfc scannow kullanın uzun süre devam ederse Windows olay günlüklerine bakabilirsiniz. Hata veren donanım yada yazılım olabilir.

Windows yüksek ihtimal güncelleme yapıyor. SFC scannow kullanın uzun süre devam ederse Windows olay günlüklerine bakabilirsiniz. Hata veren donanım ya da yazılım olabilir.

Windows Update devre dışı bırakmıştım ondan olabilir mi?

Halihazirda sürücü guncellemesi yapiyor olabilir, donanim sorunlarini izliyor olabilir gibi gibi. Windows Update varsa yapin. Oyun performansini, bilgisayarin hizini gibi seyleri etkilemez ama merak etmeyin.

Hocam Malwarebytes ile tarama yaptım ve hiç virüs çıkmadı dediğiniz gibi, konuyu güncelleyeyim dedim.

Son düzenleme:
Microsoft store da güncelleme vardır update açmanızı tavsiye ederim. Hesap Makinesi güncellemeyle bile CPU %10 oluyor zaten ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…