Proteinocean iyi fakat ölçeği az ya. Yine de iyi gibi, fiyatlar gym RAT'larına kaptırmadan alabilenleri şimdiden tebrik edeyim.
Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler.
Proteinocean iyi fakat ölçeği az ya. Yine de iyi gibi, fiyatlar gym RAT'larına kaptırmadan alabilenleri şimdiden tebrik edeyim.
Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor.Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler.
Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor.
Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten.Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını.
Eki Görüntüle 255107
Ölçek başına 22.8 gr civarı bir protein oluyor gayet iyi bence. Tek sıkıntısı fiyat.Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten.
Bende 2 kutu bundan çekmiştim.Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını.
Eki Görüntüle 255107
Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını.
Eki Görüntüle 255107
Çikolata ve yer fıstığı aromasını karıştırıp "probis" "snicker" aroması diyerek pazarlamaları içler acısı.
Bir ara dubai çikolatası satıyorlarmış, iyi ki denk gelmemişim.![]()