d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 865 Çözümler 11 Beğeniler 791 Yer Ankara Dün 11:18 #11 14742 dedi: Proteinocean iyi fakat ölçeği az ya. Yine de iyi gibi, fiyatlar gym RAT'larına kaptırmadan alabilenleri şimdiden tebrik edeyim. Genişletmek için tıkla... Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler.
14742 dedi: Proteinocean iyi fakat ölçeği az ya. Yine de iyi gibi, fiyatlar gym RAT'larına kaptırmadan alabilenleri şimdiden tebrik edeyim. Genişletmek için tıkla... Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler.
Tesla Bobini Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 190 Beğeniler 160 Dün 11:33 #12 d0m dedi: Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler. Genişletmek için tıkla... Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor.
d0m dedi: Ölçeği 30gr hocam. Proteini falan iyi fakat bu we test you Trust testinden sonra fiyatlarını iyice şişirmişler. Genişletmek için tıkla... Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 865 Çözümler 11 Beğeniler 791 Yer Ankara Dün 11:38 #13 Tesla Bobini dedi: Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor. Genişletmek için tıkla... Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını.
Tesla Bobini dedi: Zam yapmak için bahane işte iyice şişirdiler şu markayı sanki bedavaya veriyor. Genişletmek için tıkla... Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını.
Tesla Bobini Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 190 Beğeniler 160 Dün 11:45 #14 d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten.
d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 865 Çözümler 11 Beğeniler 791 Yer Ankara Dün 11:57 #15 Tesla Bobini dedi: Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten. Genişletmek için tıkla... Ölçek başına 22.8 gr civarı bir protein oluyor gayet iyi bence. Tek sıkıntısı fiyat.
Tesla Bobini dedi: Bende bu üründen 2 tane aldım aynı fiyata o ara fiyat çok iyiydi şu an asla alınmaz ilk önce ölçek başına protein oranını düzeltsinler zaten. Genişletmek için tıkla... Ölçek başına 22.8 gr civarı bir protein oluyor gayet iyi bence. Tek sıkıntısı fiyat.
KS KS M Muse Uzman Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 75 Beğeniler 37 Dün 12:09 #16 d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Bende 2 kutu bundan çekmiştim.
d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Bende 2 kutu bundan çekmiştim.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 865 Çözümler 11 Beğeniler 791 Yer Ankara Dün 12:15 #17 Muse dedi: Bende 2 kutu bundan çekmiştim. Genişletmek için tıkla... Kusma noktasına getirmişti beni bundan 4 kutu içmiştim 2 ay boyunca.
Muse dedi: Bende 2 kutu bundan çekmiştim. Genişletmek için tıkla... Kusma noktasına getirmişti beni bundan 4 kutu içmiştim 2 ay boyunca.
Baby Driver Gelişen Katılım 17 Mayıs 2026 Mesajlar 33 Beğeniler 14 Dün 12:29 #18 d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Çikolata ve yer fıstığı aromasını karıştırıp "probis" "snicker" aroması diyerek pazarlamaları içler acısı.
d0m dedi: Scitec'ten bile pahalı hale geldi. Çok değil, bundan 2-3 ay önce 500 liraya satıyorlardı 400 gramını. Eki Görüntüle 255107 Genişletmek için tıkla... Çikolata ve yer fıstığı aromasını karıştırıp "probis" "snicker" aroması diyerek pazarlamaları içler acısı.
d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 865 Çözümler 11 Beğeniler 791 Yer Ankara Dün 12:30 #19 Baby Driver dedi: Çikolata ve yer fıstığı aromasını karıştırıp "probis" "snicker" aroması diyerek pazarlamaları içler acısı. Genişletmek için tıkla... Bir ara dubai çikolatası satıyorlarmış, iyi ki denk gelmemişim.
Baby Driver dedi: Çikolata ve yer fıstığı aromasını karıştırıp "probis" "snicker" aroması diyerek pazarlamaları içler acısı. Genişletmek için tıkla... Bir ara dubai çikolatası satıyorlarmış, iyi ki denk gelmemişim.
Baby Driver Gelişen Katılım 17 Mayıs 2026 Mesajlar 33 Beğeniler 14 Dün 12:48 #20 d0m dedi: Bir ara dubai çikolatası satıyorlarmış, iyi ki denk gelmemişim. Genişletmek için tıkla... Aşırı kötü. Ben sadece shake ve yoğurtta vs., kullandığım için baymayacak bir şey olsun diye çilek almıştım 1.7kg çok sık kullanmadığım için bitiremedim hala. Bence en iyi aroma muz ve çilek.
d0m dedi: Bir ara dubai çikolatası satıyorlarmış, iyi ki denk gelmemişim. Genişletmek için tıkla... Aşırı kötü. Ben sadece shake ve yoğurtta vs., kullandığım için baymayacak bir şey olsun diye çilek almıştım 1.7kg çok sık kullanmadığım için bitiremedim hala. Bence en iyi aroma muz ve çilek.