Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
GitHub - PojavLauncherTeam/PojavLauncher_iOS: A Minecraft: Java Edition Launcher for Android and iOS based on Boardwalk. This repository contains source code for iOS/iPadOS platform.
A Minecraft: Java Edition Launcher for Android and iOS based on Boardwalk. This repository contains source code for iOS/iPadOS platform. - PojavLauncherTeam/PojavLauncher_iOS
PojavLauncher kullanarak Minecraft Java sürümünü mobil cihazlarda açabiliyorsunuz. IpadOS'a nasıl sideload yapılır pek bir bilgim yok araştırabilirsiniz. PojavLauncher'ın GitHub sayfasında da anlatılmış.
Yanlış bilgi: Minecraft Java sürümü PojavLauncher uygulaması ile Android, IOS ve IpadOS işletim sistemlerinde de çalıştırılabilir.
Java edition sadeceMerhaba, 9. Nesil IPad'im ve daha önceden almış olduğum Java Minecraft'ım var. Jailbreak yapmadan var olan hesabımla cihazımda oyuna giriş yapabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bedrock versiyonu var, onu kurabilirsin. Java sadece Windows ve Linux bilgisayarlarda var.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
GitHub - PojavLauncherTeam/PojavLauncher_iOS: A Minecraft: Java Edition Launcher for Android and iOS based on Boardwalk. This repository contains source code for iOS/iPadOS platform.
A Minecraft: Java Edition Launcher for Android and iOS based on Boardwalk. This repository contains source code for iOS/iPadOS platform. - PojavLauncherTeam/PojavLauncher_iOS
PojavLauncher kullanarak Minecraft Java sürümünü mobil cihazlarda açabiliyorsunuz. IpadOS'a nasıl sideload yapılır pek bir bilgim yok araştırabilirsiniz. PojavLauncher'ın GitHub sayfasında da anlatılmış.
Ben o kadar da emin olmazdım, iPad 9. nesil yeni bir tablet ve iOS 15.0-16.5.1 arasında bir sürümdeyse TrollStore ile PojavLauncher kurulabilir ve JIT ile Java sürüm çalıştırılabilir.Java edition sadecebilgisayarda var. Yani cevabı koca bir HAYIR!