9. sınıf için hem yazılıya hazırlanmak için hem genel çözüm için kaynak önerisi

Merhaba arkadaşlar kaynak kitap arıyorum da böyle her türden soru içeren kolay-orta-zor gibi. Öncelik olarak edebiyat, coğrayfa, fizik, kimya ve biyoloji istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar kaynak kitap arıyorum da böyle her türden soru içeren kolay-orta-zor gibi. Öncelik olarak edebiyat, coğrayfa, fizik, kimya ve biyoloji istiyorum.
Tek bir kitapta bütün dersleri mi istiyorsun yoksa tek tek her dersten farklı kaynaklar mı?

Kaynak önermem gerekirse;

Fizik ve kimya için kesinlikle Bilgi Sarmal öneririm güzel bir kaynak.

Coğrafya,biyoloji ve edebiyat için kaynağa gerek yok. Konu anlatım izleyip konu anlatımlarındaki soruları çözsen yeterli. 9.sınıfta bu dersler çok kolay fizik,kimya ve matematiğe nazaran o yüzden bu dersler için kaynak almak para israfı olur. Matematik almak istersen Orijinal önerebilirim. Zor bir kaynak ancak içinde orta-zor sorular var. Kolay soruya rastlamadım ama. Kolayda olsun dersen Parkur önerebilirim bu kaynak daha çok konuyu anlamanı sağlıyor. Başarılar.

@dosmix Hocam neden beğenme attığınızı belirtirseniz müteşekkir olurum. Bizde bilgilenmiş oluruz daha iyi önerileriniz varsa.

Son düzenleme:
Turkce icin Bilgi Sarmal'in 9.siniflar icin olan kitabini kullanabilirsiniz.

Hocam peki konu anlatımı yapan kanallar önerir misiniz dersler için?

Matematik: Rehber Matematik
Fizik: VIP Fizik
Kimya: Hocalara Geldik (temeli kavratıyor o açıdan güzel ama fazla basit gelirse eğer bu kanal Görkem Şahin'e de bakabilirsin)
Biyoloji: Biyosem, Selin Hoca
Coğrafya: Coğrafyanın Kodları
Tarih: Ders kitabını oku

Matematik için Rehber Matematik öneririm. 9. sınıf için başarılı en azından. Fizik için pek alternatifimiz yok ancak VIP Fizik kanalı iyi duruyor diyebilirim. Tonguç da izleyebilirsin sana kalmış. Dediğim gibi fizik için pek alternatif yok. Kimya için Celal Hoca İle Kimya önerebilirim ben şahsen seviyorum kanalı. Kimya'da çok fazla alternatif var kendine göre hangisini beğeniyorsan onu da tercih edebilirsin. Bunu ufak öneri olarak düşün. Diğer dersler için Tonguç çok rahat yeterli olur ancak anlatışını beğenmezsen diğer kanallara yönelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…