Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
9. sınıf sayısal dersler ve paragraf kaynak önerisi yapabilecek var mı?
Biyoloji hocam bedava Bilgi Sarmal verdi. Fenim 18'e 1'di LGS'de. Matematiğim ise 2 netti. 😅 Yeni nesil yapamıyordum. Basit yeni nesil yapabiliyordum verilmeyen kenar vb. bulmayı. Ama devamını getiremezdim. Paragrafım iyiydi ama dil bilgim kötüydü. 17'ye 2 yaptım. Şu anki sistem ve hocalarım kötü fizik, coğrafya, biyoloji, kimya. Bu derslerimin hocası çok kötü anlatıyor. Ne yapmalıyım? Kanal da önerirseniz sevinirim.

@Testo Unit Yardım lazım hocam. Size güveniyorum.

Matematikten 2 net yaptıysan bir sıkıntı var demektir bence, rehber matematiğin 0'dan matematik kampı vardı, en en temelden matematiği anlattığı onun kitabını alıp evde videosunu izleyip çözmelisin bana kalırsa. Çünkü LGS'de hiç yoktan bir 10 tane soru basit orta yani az bir şey çalışılsa yapılacak dğzeyde oluyor. Ve küçük bir tavsiye yazılıların yaklaşıyor şimdiden başla yazılı çalışmaya sonra stres olursun(bunu diyorum ama 9 ve 10'dayken Full son güne bırakırdım amtematik harici derleri, o stres ve korkuyu başka bir yerde görmedim ben)

9. sınıf sayısal dersler ve paragraf kaynak önerisi yapabilecek var mı?
Biyoloji hocam bedava Bilgi Sarmal verdi. Fenim 18'e 1'di LGS'de. Matematiğim ise 2 netti. 😅 yeni nesil yapamıyordum. Basit yeni nesil yapabiliyordum verilmeyen kenar vb. bulmayı. Ama devamını getiremezdim. Paragrafım iyiydi ama dil bilgim kötüydü. 17'ye 2 yaptım. Şu anki sistem ve hocalarım kötü fizik, coğrafya, biyoloji, kimya. Bu derslerimin hocası çok kötü anlatıyor. Ne yapmalıyım? Kanal da önerirseniz sevinirim.

@Testo Unit yardım lazım hocam. Size güveniyorum.

Yeni müfredata çok hakim değilim maalesef. Şimdi önereceğim yayın belki yeni müfredatta kötü iş çıkarmıştır bileniyorum. Güzel kanalların 9 sınıf konu anlatım kampları var onları takip et kesinlikle. Ancak paragrafa hız ve renk ile başlayabilirsin sonra apotemi. Matematikte sıfır isen yukarıdaki hocamın dediği gibi temel atma kampı izleyip öyle kitap al. Kanal olarak temel atma kampı sonrası mert hoca çekiyor yeni müfredattan onu izle. Biyoloji dr biyoloji. Kimyada sinan ihtiyarığlu var yeni müfredattan çeken. Fizkte ise güncel çeken göremedim. Coğrafya zaten coğrafyanın kodları. Ancak söyliyim kesinlikle meb kitaplarını al konu başlıklarına bak kontrol et izlediğin video yeni müfredata göre mi değil mi.

Yeni müfredata çok hakim değilim maalesef. Şimdi önereceğim yayın belki yeni müfredatta kötü iş çıkarmıştır bileniyorum. Güzel kanalların 9 sınıf konu anlatım kampları var onları takip et kesinlikle. Ancak paragrafa hız ve renk ile başlayabilirsin sonra apotemi. Matematikte sıfır isen yukarıdaki hocamın dediği gibi temel atma kampı izleyip öyle kitap al. Kanal olarak temel atma kampı sonrası mert hoca çekiyor yeni müfredattan onu izle. Biyoloji dr biyoloji. Kimyada sinan ihtiyarığlu var yeni müfredattan çeken. Fizkte ise güncel çeken göremedim. Coğrafya zaten coğrafyanın kodları. Ancak söyleyeyim kesinlikle MEB kitaplarını al konu başlıklarına bak kontrol et izlediğin video yeni müfredata göre mi değil mi?

Fizik finito çekiyordu galiba yeni müfredat