9. sınıf matematik zor test kitabı önerisi

Emre Human

Üstün
Kolay-orta seviye kitaplarım mevcut, ancak zor düzeyde bir test kitabım yok. Yeni müfredata uygun zor düzeyde bir yayın önerir misiniz?

Orijinal var bir tek hatırladığım ama 9.sınıf için 2 kaynak çözmenin mantığı yok.

Orijinal var bir tek hatırladığım ama 9.sınıf için 2 kaynak çözmenin mantığı yok.
Zor sorulara alışmak istiyorum. Kullandığım yayınlar basit gibi geliyor, bunda çok fazla soru çözmemin de bir etkisi olabilir.

Barış Yayınları al geç.
Barış'ın ara sınıf kaynakları yok.

Zor sorulara alışmak istiyorum. Kullandığım yayınlar basit gibi geliyor, bunda çok fazla soru çözmemin de bir etkisi olabilir.
Sonuç olarak 9.sınıfın fazla getirisi yok, çok kolay kaldığını düşünüyorsan 10.sınıf müfredatına hafif göz kırpmaya başlayabilirsin.

TYT'si çözülebilir.
İlk 12 konu ile alakalı bilgi birikimi 9.sınıfta değil 10.sınıfta başlıyor ağırlıklı olarak.
He ben önden götürürüm derse 9.sınıf+TYT Matematik kampı yaparak gidebilir ama fazla ağır olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…