Torukojin Kaneki
Başarılı
9. sınıfım nasıl çalışmalıyım yazılılara? Denildiği kadar zor mu cidden? Ne kadar önce başlayıp, nasıl çalışmalıyım? Tarih hocam 50 alırsanız 50'si benden dedi. Matematik hocası insaflı gidiş yoluna da puan veririm diyor.
Hocam telaş yapmayın 8. sınıftaki kolaylıkta değil tabi ama onun bir üst seviyesi diyebilirim. Tarih için bir not defterine notlar alın ezberlemeye çalışın sınavdan öncede bakarsınız. Matematikte problemler çözün pratik yapın. Hocalarımda insaflı diyorsunuz. Dendiği kadar zor değil 9. sınıf.9. sınıfım nasıl çalışmalıyım yazılılara? Denildiği kadar zor mu cidden? Ne kadar önce başlayıp, nasıl çalışmalıyım? Tarih hocam 50 alırsanız 50'si benden dedi. Matematik hocası insaflı gidiş yoluna da puan veririm diyor.
Tarihçi insaflı değil ama sağolun.Hocam telaş yapmayın 8. sınıftaki kolaylıkta değil tabi ama onun bir üst seviyesi diyebilirim. Tarih için bir not defterine notlar alın ezberlemeye çalışın sınavdan öncede bakarsınız. Matematikte problemler çözün pratik yapın. Hocalarımda insaflı diyorsunuz. Dendiği kadar zor değil 9. sınıf.
İnsafa bırakma kanka bende öyle düşündüm 1 sene kaldım şimdi eşşek gibi çalışıyorum.9. sınıfım nasıl çalışmalıyım yazılılara? Denildiği kadar zor mu cidden? Ne kadar önce başlayıp, nasıl çalışmalıyım? Tarih hocam 50 alırsanız 50'si benden dedi. Matematik hocası insaflı gidiş yoluna da puan veririm diyor.
9. sınıfım nasıl çalışmalıyım yazılılara? Denildiği kadar zor mu cidden? Ne kadar önce başlayıp, nasıl çalışmalıyım? Tarih hocam 50 alırsanız 50'si benden dedi. Matematik hocası insaflı gidiş yoluna da puan veririm diyor.
Teşekkürler, özellikle son bilgi için. 90+ obp lazım sağolun.Çok gerilmene gerek yok biraz çalışma ile halledersin. 9.sınıfın ilk sınavlarında sınıfta kalacağımı düşünmüştüm. Fakat 85-86 gibi bir ortalama ile bitirdim 9'u. Hocaların insaflıysa derslere katılıyorsan veya yüksek sözlü alabileceğini düşünüyorsan çok gerilme. Bu arada tiyatro gibi okulun düzenlediği sosyal etkinliklere katılman çok iyi olur yeni maarif müfredatda bu tür aktiviteler YKS da ek puan getirecek diye bir şey duymuştum.
Meslek lisesine geçmeyi düşündürten bir sistem. Teşekkürler. Hayatımla kumar atıyor gibi hissediyorum.Sınavları geçersin de şu yeni maarif modeli çok kötü. Allah kolaylık versin.