9. sınıfta ''proje'' adlı ödevler ne oluyor?

Zeitnot 2

Yetkin
Yer
Malta
Kardeşim proje ödevinin olduğunu söyledi, normalde bu kadar erken olmuyordu sanki?

Kardeşim proje ödevinin olduğunu söyledi, normalde bu kadar erken olmuyordu sanki?
Maalesef yeni müfredatta sürekli proje veriyorlar. Kardeşimin ders kitaplarına baktım her 5 sayfada 1 proje var. Ve tüm derslerde böyle. Çocuk tüm gün proje yapmak ile uğraşıyor.

Hoca proje odevi diye deprem cantasi hazirlayin dedi. Sunlari icinde bulunduracaksiniz sonra bana getirecek gostereceksiniz dedi. Bir okudum, okumaz olaydim. Pet, caki, bicak ne ararsan var tamam anliyorum lazim da. Ben napicam depremde pedi. Bir de onunla ugras simdi.

Not mu verilecek bunlara?
Benim bildiğim senede 1-2 verilirdi bunlar.
Evet, hangi dersten aldi ise o dersin proje notu olarak gecer.

Hocam grubu var mış grubunu bulamıyor çocuk, neredeyse kimsede bilmiyormuş grubunu, her dersten proje verip duruyorlarmış 0 olarak mı girilir?

Hocam yeni müfredat çok değişik. Öğrencilere hiçbir şey anlatmadan sadece etkinlik ve proje yaptırıyorlar. Bildiğin bu seneki çocuklar kobay oldu. Kardeşimin ders kitabını inceledim fizik kitabında fizikle ilgili hiçbir şey bulamadım. Sadece fizikle ilgili etkinlikler. Size de bakmanızı öneririm. Müfredat leş.

Ee, 0 alıp sınıfta mı kalacak bu çocuk?

Ee, 0 alıp sınıfta mı kalacak bu çocuk?
Aynen öyle hocam, yalnızca diğer tüm ödevlerini zamanında eksiksiz yaparsa belki o eksiyi artıya çevirirler gerçek saçmalık şurada başlıyor: etkinliği yapınca yapılan bir puanlama sistemi var, eğer öğrenci oradaki bir şeyi bile hatalı yaparsa - alıyor kardeşim açığa geçmeyi, sanayiye gitmeyi düşünüyor. Çocuk o kadar lgsye çalıştı nitelikli liaeye gitti sonucu nu mu yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…