Herkese iyi bayramlar. Ryzen 7 9800X3D ve RX 9070 XT ile beyaz bir sistem toplamak istiyorum. Parçaları kafamda belirledim görüş ve önerilerinize açığım. Aynı zamanda sormak istediğim bazı sorular var cevaplayacak olan herkese çok teşekkürler.
Bu güç kaynağını önerir misiniz? Hem ekran kartı hem anakart için 2x8 güç yuvalarını dolduracak kadar bağlantı var mı?
XPG RAM'leri önerir misiniz? Yoksa G.Skill tarzı RAM'lere mi yönelmeliyim?
Sıvı soğutmayı önerir misiniz? 9800X3D için iyi olur mu?
SSD için Kingston Renegade ve KC3000 arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Gamemar sitesi güvenilir mi?
www.vatanbilgisayar.com
www.sinerji.gen.tr
Bu güç kaynağını önerir misiniz? Hem ekran kartı hem anakart için 2x8 güç yuvalarını dolduracak kadar bağlantı var mı?
XPG RAM'leri önerir misiniz? Yoksa G.Skill tarzı RAM'lere mi yönelmeliyim?
Sıvı soğutmayı önerir misiniz? 9800X3D için iyi olur mu?
SSD için Kingston Renegade ve KC3000 arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Gamemar sitesi güvenilir mi?
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B850 GAMING PLUS WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 2TB Renegade Okuma 7300MB Yazma 7000MB PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD (SRNGD/2000G)
Kingston 2TB Renegade Okuma 7300MB Yazma 7000MB PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD (SRNGD/2000G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun