Bütçe
90.000-150.000
Hocam şöyle izah edeyim uzun zamandır elimdeki sistemle 100-150FPS arası CS oynayabiliyordum. Son zamanlarda FPS'im öyle bir düştü ki artık oyundan soğudum tek eğlence kaynağım bu. Oyunları da fazla ciddiye alan biriyim, genel olarak da böyleyimdir. Bir kere almışken en fazla FPS alabileceğim bir sistem alıp devam etmek istedim. Evet fazla yüksek bir bütçe ayırdım hepsini kullanmak şart değil ne olur ne olmaz.

O piyasada yokum ben hocam anlamam etmem maalesef. Sadece e-spor odaklı bir sistem toplayacağım.

İçinde olacaktı monitör hocam.

şöyle bir monitör buldum sistemede odaklanabilirsin fiyatı sayesinde tepkime süresi falanda iyi

27inç bu hocam bana uygun değil. Şimdilik bu monitörü buldum güzele benziyor. https://www.hepsiburada.com/aoc-ago...st-tn-esports-gaming-monitor-pm-HBC0000786U8V

Şöyle bir sistem buldum hazır ASRock 9070XT'ler indirime düşmüşken mantıklı olur diye düşündüm. Kendimce şöyle özelleştirdim anakart konusunda içim pek rahat değil diğer parçalar nasıl bu gece veya yarın siparişi geçmeyi düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
1756154997194.webp

Son düzenleme:
27inç bu hocam bana uygun değil. Şimdilik bu monitörü buldum güzele benziyor. https://www.hepsiburada.com/aoc-ago...st-tn-esports-gaming-monitor-pm-HBC0000786U8V

Şöyle bir sistem buldum hazır ASRock 9070XT'ler indirime düşmüşken mantıklı olur diye düşündüm. Kendimce şöyle özelleştirdim anakart konusunda içim pek rahat değil diğer parçalar nasıl bu gece veya yarın siparişi geçmeyi düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 177796
Hocam anakart olarak hiç kötü değil x870 gerçekten iyi bi kart ram ekran kartı falan feci ama amd 9070xtlerde bi gariplik var gezin hocam forumu mor ekran veya stabil olmayan fps gibi sorunlarla karşılaşacaksınız onun dışında güzel

Eki Görüntüle 177796
monitörde süper bu arada fakat monitörden bi tık daha kısılabilir sanki

Hocam anakart olarak hiç kötü değil X870 gerçekten iyi bir kart RAM ekran kartı falan feci ama AMD 9070XTLErde bir gariplik var gezin hocam forumu mor ekran veya stabil olmayan FPS gibi sorunlarla karşılaşacaksınız onun dışında güzel

Monitörde süper bu arada fakat monitörden bir tık daha kısılabilir sanki

Ekran kartında gariplikler olduğunu bilmiyordum araştırmaya geçeceğim hocam. Monitör öyle gezerken denk geldi fena bir şey değilmiş yarın sistem ve monitör netliğe erecek umarım bakalım göreceğiz artık hocam.

Ekran kartında gariplikler olduğunu bilmiyordum araştırmaya geçeceğim hocam. Monitör öyle gezerken denk geldi fena bir şey değilmiş yarın sistem ve monitör netliğe erecek umarım bakalım göreceğiz artık hocam.
bu wattman hatası diye bişeyde var mış hocam ne olduğunu henüz bilmiyorum fakat