Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 90.000 TL
Alınır.
Alternatif böyle bir model de var aynı fiyata; RAM 32 yerine 16 fakat GPU 8 yerine 12 GB.
Alınır.
Alternatif böyle bir model de var aynı fiyata; RAM 32 yerine 16 fakat GPU 8 yerine 12 GB.
Kasası kötü deniyor.
Hayır kötü değil; şöyle değil: Clevo kasa değil yani tamamen plastikten ibaret değil. X7T derken bu T, Tongfang kasayı ifade ediyor. Laptop, üst kapakta alüminyum alaşım, gövde ve klavye havuzunda ise sertleştirilmiş plastik kullanıyor. Menteşeleri de Monster gibi çöp değil.
Ha, yalnız şöyle: Bir ASUS ROG ya da Lenovo Legion kalitesi beklemeyin tabii. Fakat çöp bir Monster kasa da beklemeyin. Özetle üzmez.
Peter Griffin 15
Gelişen
12G GPU'luyu al, upgrade şansın olur. En kötü ikinci elde 7 bin civarına benzer özelliklerde modül bulursun %99 problemsiz çalışır.
12g GPU'luyu al, upgrade şansın olur. En kötü ikinci elde 7 bin civarına benzer özelliklerde modül bulursun %99 problemsiz çalışır.
Modelin linkini atar mısın kaç para bilmiyorum dediğin model.
Peter Griffin 15
Gelişen
Dalgınlıktan pek açıklayıcı olamamışım üstteki arkadaşın attığı link, aynı model 32G yerine 16G RAM'li fakat 5070 8G değil 12G. Onu alıp daha sonra RAM'i yükseltmen daha iyi bir seçim olur demek istemiştim.Modelin linkini atar mısın kaç para bilmiyorum dediğin model.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj R7 7800X3D & RX 9070 XT sistem 107.126 TL
- İsimbulamajim
-
-