Bütçe
90.000 TL
Sen kasaya bu kadar para veriyorsan, 4080'li sistem dizmek istesen bile o bütçeye dizemezsin haberin olsun. Bekle, 5080'li sistem al.

İyi güzel diyorsunuzda, forumda bu sitenin sahibi ile iade konusunda tartışmıştım, cayma hakkını kesinlikle kabul etmeyen bir satıcı bunuda dipnot geçeyim. Kendisi bizzat forumda bir konuda söylemişti, şu an konuyu hatırlamıyorum ama söylediğini hatırlıyorum.

İyice saçmalamış. Özellikle Amazon'u örnek gösterip patladığı kısım itibarı için kötü olmuş.

Foruma ay oldu girmedik neler oldu neler bitti diye bakalım istedik konular halen aynı yerde kalmış :)

Bu cayma mevzusunu şu bilgi ile sonlandıralım artık;
Ürünün ambalajının açılması, ürünün denenmesi, ürünün mutat kullanımı, yani ürünün alışıla geldiği gibi kullanılması, Cayma Hakkını ortadan kaldırmaz. Satıcı, cayma süresi içinde, ürünü alıcıya teslim etmişse; alıcı, ürünü ancak olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir. Aksi takdirde alıcı Cayma Hakkını kullanamaz.

Özetle birileri sadece görmek için, montaj videosu çekmek için ürün alıp iade edecekse, ürünü daha almadan 14 gün içinde iade ederim düşüncesine sahip ise biz onun için kötü bir işletmeyiz o uzak dursun, hem para hem zaman kaybı yaşamayalım. Türkiye'de olmayan veya olan değerinden pahalı olan ürün peşindeyse, hatta bu ürünü TR'de yok benim için ithal edebilir misiniz diyorsa, TR'deki ana dağıtıcı ve ara toptancıların yüksek fiyat politikalarından sıkıldıysa buyursun gelsin ne yapabiliriz görelim, fırsatları değerlendirmek isterse takip etsin Jumbum | WhatsApp Channel pişman olmayacağı düşüncesindeyiz ;)