Deniz744 30

Üstün
En az 10 kilo, çamaşır ve kurutma makinesi arıyorum. Uzun ömürlü olması ve kaliteli olması önemli. Bütçem biraz esneyebilir. Önerileriniz için teşekkürler.

Siemens IQ500 bakabilirsiniz. 10 ve 11 kg çamaşır makineleri var. Hem kurutma hem çamaşır makinesinde Siemens IQ serisi kullanıyoruz, çok memnunuz.

Dostum kullandığım ürünü yazmışım, memnuniyetimi de dile getirdim daha alınır mı diye araştırıp aklını bulandırma kararsız kalırsın bu gidişle, kullanıcı yorumu bulmaya çalış. Memnun olmasam onu alma git bunu al ben kullandım beğenmedim derdim. Yakınlarında bir mağaza / AVM varsa gidip gör incele. Siemens, Miele, kügerr, Bosch gibi markaların modelleri kullanıcısını kolay kolay üzmez, bunların hiçbir ürünü daha pişman etmedi beni.

Dostum kullandığım ürünü yazmışım, memnuniyetimi de dile getirdim daha alınır mı diye araştırıp aklını bulandırma kararsız kalırsın bu gidişle, kullanıcı yorumu bulmaya çalış. Memnun olmasam onu alma git bunu al ben kullandım beğenmedim derdim. Yakınlarında bir mağaza / AVM varsa gidip gör incele. Siemens, miele, kügerr, Bosch gibi markaların modelleri kullanıcısını kolay kolay üzmez, bunların hiçbir ürünü daha pişman etmedi beni.

Sana sormadım ki? Diğer arkadaşa sordum. Ayrıca tabii ki de araştıracağım. 90 bini çat diye veremem kimse kusura bakmasın. En iyi modeli bulmaya çalışıyorum. Şikayetvar'da bir sürü 'kullanıcı' yorumu var. Kimi 6. ayda bozuldu diyor, servisten şikayet etmişler vb. ayrıca alman olması onu otomatikman 'kaliteli' yapmaz.