Bütçe
90.000 TL

tabutluzenci

Üyecik
İyi sosyaller.

Yakın zamanda yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Şu an aklımda bu var. Hem yazılım, yapay zeka, Fine Tuning gibi işler için hem de oyun oynama ve Unity Unreal gibi uygulamalarda kullanmayı düşünüyorum.

Kriterlerim: Soğutmanın iyi olması, uzun seneler sorun çıkarmaması (destek alması). Daha iyi F/P öneri verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

İyi sosyaller.

Yakın zamanda yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Şu an aklımda bu var. Hem yazılım, yapay zeka, Fine Tuning gibi işler için hem de oyun oynama ve Unity Unreal gibi uygulamalarda kullanmayı düşünüyorum.

Kriterlerim: Soğutmanın iyi olması, uzun seneler sorun çıkarmaması (destek alması). Daha iyi F/P öneri verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Paylaştığınız linkteki cihaz güzel fakat o fiyatları hak etmiyor.

Önerim bu olur:

İyi sosyaller.

Yakın zamanda yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Şu an aklımda bu var. Hem yazılım, yapay zekâ, fine tuning gibi işler için hem de oyun oynama ve Unity Unreal gibi uygulamalarda kullanmayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

71'ini kullanıyorum çok güzel laptop kalan bütçeyle yanına alabiliyorsan bir de 16 ya da 8 GB RAM al.