Bütçe
9000 TL maks.

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
RTX 5070 aldım ve R5 9600X ile kullanacağım. Fakat hangi anakartı alacağıma karar veremedim. Şu an MSI B850-P modeline bakıyorum, hoşuma da gitti. Fakat B650'lerde PCIe 4.0 var, orada kafam karıştı. Hangisini almalıyım? Sizin önerebileceğiniz bir model var mı? Şu an belirli bir bütçem yok ama en fazla 9 bin TL’den fazla vermek istemiyorum.

RTX 5070 aldım ve R5 9600X ile kullanacağım. Fakat hangi anakartı alacağıma karar veremedim. Şu an MSI B850-P modeline bakıyorum, hoşuma da gitti. Fakat B650'lerde PCI-e 4.0 var, orada kafam karıştı. Hangisini almalıyım? Sizin önerebileceğiniz bir model var mı? Şu an belirli bir bütçem yok ama en fazla 9 bin TL'den fazla vermek istemiyorum.

PCI-e 5.0'a ihtiyaç yok, bu anakart fazlasıyla yeterli, eğer daha üst istiyorsanız X870 önereyim, B850 anakartlar F/P değil.

sa
sağ olun hocam peki benim baktığım anakartla bir farkı var mıdır aralarında sadece display port yok diye biliyorum

iyizico ile uyguna gelirse x670 olabilir üst düzey anakart çünkü sağ olun hocam.

PCI-e 5.0'a ihtiyaç yok, bu anakart fazlasıyla yeterli, eğer daha üst istiyorsanız X870 önereyim, B850 anakartlar F/P değil.

hocam peki gigabyte nasıldır hiç kullanmadım sorun yaşar mıyım ?

Sorun yaşamak her markada şans işi, bu serin çalışan yeterli bir model, 9950 işlemci bile kullanabilirsiniz bu anakartta.

@Stormweaver