Merhaba. Telefonum iPhone. Almayı düşündüğüm kulaklık Airpods Pro 2. Nesil ama piyasayı pek takip etmediğim için alınır mı yoksa bu bütçeye daha iyisi var mıdır emin olamadım. Kulak içi ve silikonlu bir model istiyorum. Ses kalitesi kadar mikrofon kalitesi de benim için önemli. Bütçe 9000 civarı. Teşekkürler.
Merhaba. Telefonum iPhone. Almayı düşündüğüm kulaklık AirPods Pro 2. nesil ama piyasayı pek takip etmediğim için alınır mı? Yoksa bu bütçeye daha iyisi var mıdır emin olamadım. Kulak içi ve silikonlu bir model istiyorum. Ses kalitesi kadar mikrofon kalitesi de benim için önemli. Bütçe 9000 civarı. Teşekkürler.
En ucuz Sony WF-1000XM5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony WF-1000XM5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Jabra Elite 10 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Jabra Elite 10 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 4.768,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sony WF-1000XM5 alınabilir. Airpods Pro 2 parasını hak etmiyor bence. Her ne kadar iPhone kullanıyor olsanız da Sony bütçe dahilinde alınabilecek en iyi kulaklık.