Bütçe
9000

babaci

Üstün
Merhaba. Telefonum iPhone. Almayı düşündüğüm kulaklık Airpods Pro 2. Nesil ama piyasayı pek takip etmediğim için alınır mı yoksa bu bütçeye daha iyisi var mıdır emin olamadım. Kulak içi ve silikonlu bir model istiyorum. Ses kalitesi kadar mikrofon kalitesi de benim için önemli. Bütçe 9000 civarı. Teşekkürler.

Merhaba. Telefonum iPhone. Almayı düşündüğüm kulaklık AirPods Pro 2. nesil ama piyasayı pek takip etmediğim için alınır mı? Yoksa bu bütçeye daha iyisi var mıdır emin olamadım. Kulak içi ve silikonlu bir model istiyorum. Ses kalitesi kadar mikrofon kalitesi de benim için önemli. Bütçe 9000 civarı. Teşekkürler.

Sony al hocam. Mikrofon kalitesi çok önemliyse Jabra Elite 10 en iyisi olur. Attığım iki kulaklik da AirPods'tan iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer markalara göre artısı var mı? Yani ben markaya takılmıyorum Sony kulaklık atmış mesela arkadaş eğer daha kaliteliyse onu almak isterim.
Mikrofon olarak Sony, AirPods dan kötü fakat ses kalitesi ve ANC olarak üstün. Jabra Elite 10 ise en iyi mikrofon kalitesine sahip kulaklık.

AirPodsların ses kalitesi Anker kulaklıklarla eş değer. Ben alınmaması taraftarıyım.
Evet ikisi de kötü değil. Bu nedenle sorun yok.

Hocam diğer markalara göre artısı var mı? Yani ben markaya takılmıyorum Sony kulaklık atmış mesela arkadaş eğer daha kaliteliyse onu almak isterim.
Sony daha iyi sayılır ama AirPods'un ekosistemsel olarak çalışma durumu çok rahatlık sağlıyor, ayrıca sesi de gayet iyi.

(Bunu Apple fanboylarından nefret eden biri olarak söylüyorum, iPhone kullandığım vakit çok güzel bir rahatlıktı.)

Son düzenleyen: Moderatör: