Sorunun bizim ülkemizde olduğunu hala anlamamışsınız. O kartlar stok sorunu çözüldüğü zaman yurt dışında MSRP fiyatının 100-200 dolar üzerinde satılacak, aynı durum AMD kartlar içinde geçerli. Bir de beni AMD'yi kötülüyor gibi eleştirmeniz de çok garip, AMD'nin iyiliğine konuşuyorum linç yiyorum.
Çoktan anladım, sana anlatmaya çalışıyorum.
Sen sadece yurt dışını düşünüyorsun, ben yurt içini konuşuyorum.
5000 Serisi Türkiye'de tutmadı, bizi ilgilendiren kısım Türkiye tarafı, dediğin fiyatlar gereksiz ucuz fiyatlar.
Vergiler ile 35K fiyata falan gelecek senin dediğin olursa, 7900XTX seviyesinde bir kartı 35k fiyata kim satar?
Bir tarafta 4070S dengi, hatta daha kötü bir kart var, sen gidip çok daha üst seviye kartı aynı fiyata satıyorsun, mantıklı geliyor mu sana?
İşte sorun da herkesi kendinle aynı olarak var sayman, bende saf kas gücü isterim ama ortada olan bu NVIDIA kat kat daha fazla satacak daha fazla kazanacak. AMD majör bir atılım yapmazsa işi zor FSR 4'ü merakla bekliyorum.
Az önce dediğim gibi, NVIDIA her zaman daha fazla sattı zaten, tekel durumda.
AMD'nin NVIDIA'yı satış olarak geçmesi çok zor, çünkü NVIDIA fanboyu çok fazla.
NVIDIA'nın kartları geri almama gibi bir topa gireceğini sanmıyorum. Marka ismine büyük sorun oluşturacaktır, zaten artık hatalı üretimdeki sorunu bulmuş ve çoktan düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.
Sizce yaptığı hatalar ve son driver problemleri yüzünden oluşmaya başlamadı mı?
Son driveri yükleyince 100FPS değerlerinden 60-70 FPS değerlerine düşüyor bazı kartlar.
Erken çıkardılar kartları, sorunları bitirmeden çıkartırlarsa olacağı buydu zaten.